Sulje | Tulosta
Tämä sivu on tulostettu: http://www.melamajavat.fi/

Etusivu > MeMa

MeMa

Melamajavat ry on vuonna 1978 perustettu porilainen melontaseura. Seurassa on noin 300 jäsentä. Melonnan suosion kasvaessa myös jäsenmäärä on tasaisessa kasvussa.

Melamajavien toiminta on monipuolista. Seura järjestää jäsenilleen retkimelontaa, kilpamelontaa, koulutus- ja leiritoimintaa sekä muuta toimintaa. Lisäksi seura vuokraa Hevosluodon tukikohdasta kajakkeja ja kanootteja joella tapahtuvaan melontaan. Vuokraustoiminta on avointa kaikille melonnasta kiinnostuneille.

Melontakauden avajaiset toukokuussa sekä päättäjäiset syyskuussa kokoavat seuran jäsenet yhteen Hevosluodon vajalle. Silloin tavataan uusia sekä vanhoja jäseniä, vaihdetaan kuulumisia kesän tapahtumista ja retkistä ja suunnitellaan jo tulevaa kautta.

Melamajavien tiedotuskanavina toimivat internetsivut, sähköinen uutiskirje ja kerran vuodessa ilmestyvä jäsenlehti Majavasanomat. Seura hyödyntää tiedottamisessa myös Instagram- ja Facebook-sivujaan sekä jäsenille tarkoitettua Mennäänkö melomaan -ryhmää Facebookissa.

Majavasanomat sähköisenä » 
Melamajavien Facebook-sivu »
Mennäänkö melomaan -ryhmä »                                                                                                                                                              

Melamajavien Instagram-sivu »

RETKIMELONTA

Kesän aikana tehdään viikonloppuisin useita pidempiä päiväretkiä. Osallistumme valtakunnallisiin melontatapahtumiin, esim. viikon kestävään Suomi Meloo -kanoottiviestiin kesäkuussa. Seuran perinteinen pääretki on yleensä oudommille vesille suuntautuva, viikon mittainen elämys heinä-elokuun vaihteessa.

Seuralla on yli 30 kajakkia ja kanoottia varusteineen, joten jäsenellä ei tarvitse välttämättä olla omaa kalustoa.

Tulevat retket ja tapahtumat »

KILPAMELONTA

Kilpamelonta edellyttää säännöllistä harjoittelua, joten talvisin seuralla on varattuna kuntosalivuoro Aqua Training Studiolla. Heti vesien avauduttua siirrytään vesistöharjoitteluun. Jäsenet osallistuvat sekä melonnan kansallisiin että kansainvälisiin kilpailuihin. Seura järjestää Porin Melonnan vuosittain toukokuussa. 

Seuralla on edustusta niin nuoriso-, yleisessä sekä masters -sarjoissa.

Melamajavien kilpajoukkue »

KOULUTUSTOIMINTA

Seura järjestää melonnan peruskursseja, joiden tavoitteena on uusien jäsenten kouluttaminen ja opastaminen melontaan ja seuran toimintaan. Talvikaudella melonta- ja pelastautumistekniikkaa opastetaan ja harjoitellaan uimahallilla omalla allasvuorolla. Seuran jäsenille järjestetään myös osallistumisia Melonta- ja soutuliiton sekä muiden järjestöjen koulutustapahtumiin.

Tulevat koulutukset »

SOVELTAVAA MELONTAA ERITYISRYHMILLE

Melamajavat järjestää myös melontakokeilua ja -leirejä liikuntarajoitteisille mm. yhdessä Satakunnan ammattikorkeakoulun kanssa. Melojilla on käytettävissään erilaisia apuvälineitä esim. sivuplaanit ja melatuki.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Siirry yhteydenottolomakkeelle »