Sulje | Tulosta
Tämä sivu on tulostettu: http://www.melamajavat.fi/

Etusivu > Kilpailu

Kilpailu

Tervetuloa Melamajavien kilpatiimin sivulle! Melamajavien kilpatiimi koostuu eri-ikäisistä ja -vauhtisista melojista. Osa treeniryhmää harjoittelee vakavammin, tavoitteena kansainvälinen menestys ja osa taas hieman rennommalla asenteella. Yhteistä porukalle on pitää hauskaa, kunto korkealla ja antaa hien virrata!

Melamajavien edustajat kilpailevat pääosin kansallisella tasolla niin rata- kuin maratonmelonnassa. Osa melojista kilpailee myös kansainvälisillä areenoilla ja porilaisilla melojilla onkin ollut pitkään edustusta mm. nuorten PM-kilpailussa sekä maratonmelonnan EM- ja MM-kilpailuissa. 

Ryhmän jokaviikkoiseen toimintaan kuuluu Majavaliiga, jossa kilpaillaan vuoroviikoin 5 ja 10 kilometrin kilpailu. Majavaliiga on hyvä tapa seurata kunnon kehittymistä kauden aikana, sillä kilpareitti on vakio. Majavaliigaan ovat tervetulleita myös muut seuran jäsenet. Ensimmäinen kauden liiga melotaan 6.6.2018 klo 17.30, kesän tulokset löydät liigan omalta sivulta.

Mikäli kiinnostuit kilpailutoiminnasta, voit olla yhteydessä Markku Savolaiseen (markku@melamajavat.fi) tai Emmi Puputti-Vehkalahteen (emmi@melamajavat.fi).

 

HARJOITUKSET

Majavaliiga starttaa keskiviikkona 6.6.2018 klo 17.30. Ennakkoilmoittautumisia ei tarvita, tule starttiin ajoissa!

Kilpamelonnasta kiinnostuneet/aloittelijat/ns. kakkosryhmä: kesäkuussa harjoitukset to 14.6. ja 28.6. klo 17.00. Huom. ilmoita tulostasi ennakkoon Emmille!

Ryhmän aktiivimelojien yhteisharjoituksista sovitaan erikseen ryhmän omassa Whatsappissa.