Sulje | Tulosta
Tämä sivu on tulostettu: http://www.melamajavat.fi/

Etusivu > Kilpailu

Kilpailu

Tervetuloa Melamajavien kilpatiimin sivulle! Melamajavien kilpatiimi koostuu eri-ikäisistä ja -vauhtisista melojista. Osa treeniryhmää harjoittelee tosissaan tavoitteena kansainvälinen menestys ja osa taas hieman rennommalla asenteella. Yhteistä porukalle on pitää hauskaa, kunto korkealla ja antaa hien virrata!

Melamajavien edustajat kilpailevat pääosin kansallisella tasolla niin rata- kuin maratonmelonnassa. Osa melojista kilpailee myös kansainvälisillä areenoilla ja porilaisilla melojilla onkin ollut pitkään edustusta mm. nuorten PM-kilpailussa sekä maratonmelonnan EM- ja MM-kilpailuissa. 

Kesällä 2017 Melamajavien treeniryhmiä on kaksi, ja ryhmillä on 2-6 yhteistreeniä ryhmästä riippuen. Ryhmien jokaviikkoiseen toimintaan kuuluu Majavaliiga, jossa kilpaillaan vuoroviikoin 5 ja 10 kilometrin kilpailu. Majavaliiga on hyvä tapa seurata kunnon kehittymistä kauden aikana, sillä kilpareitti on vakio. Majavaliigaan ovat tervetulleita myös muut seuran jäsenet. Ensimmäinen kauden liiga melotaan 7.6.2017 klo 17.30, kesän tulokset löydät liigan omalta sivulta.

Mikäli kiinnostuit kilpailutoiminnasta, voit olla yhteydessä Markku Savolaiseen (markku@melamajavat.fi) tai Emmi Puputti-Vehkalahteen (emmi@melamajavat.fi).

 

HARJOITUKSET

Melojien viikottainen yhteistoiminta jatkuu MPpilateksen merkeissä Sirke Sunin salilla. Melojien harjoitukset ovat tiistaisin klo 17:45 - 18:45, tiedustelut ja ilmoittautumiset salilta.

Kakkosryhmän melontaharjoitukset alkavat maanantaina 15.5. klo 17.15, toukokuussa melotaan maanantain lisäksi torstaisin klo 17.30. Ykkösryhmän harjoituksista tiedotetaan erikseen.

Majavaliiga starttaa keskiviikkona 7.6.2017 klo 17.30. Ennakkoilmoittautumisia ei tarvita, tule starttiin ajoissa!

Tieto ajankohtaisista asioista liikkuu ensisijaisesti kilpatiimin omassa WhatsApp-ryhmässä.