Sulje | Tulosta
Tämä sivu on tulostettu: http://www.melamajavat.fi/

Etusivu > Tapahtumat > Retket > Pori-Rauma - melonta

Pori-Rauma - melonta

7. perinteinen Pori-Rauma -melonta melotaan tänä vuonna 5.-6.8. Uudestakaupungista Raumalle.

Tämä retki on Rauman seudun melojien järjestämä. Mukaan voivat lähteä myös Melamajavat!

Lähtöpaikka on Santtionrannan leirintäalue Uudessakaupungissa. Komeaa olisi tietysti lähteä Pakkahuoneen rannasta, mutta ei ole tietoa, pääseekö siitä mereen.

Lähtö Santtionrannasta 5.8. klo 10.00. Yöpymispaikka on Pyhäranta Camping https://www.pyharanta.com/camping. Yöpyminen joko omassa teltassa tai vuokramökissä. Alueen palvelut ovat luonnollisesti käytettävissä.

Pyhärannasta melomme sään salliessa Rauman Seudun Melojien vajalle Otanlahteen.

Kaikki osallistujat ovat koko retken ajan omissa eväissään, juomissaan ja majoitteissaan.

Tänä vuonna on siis mahdollista osallistua vain joko ensimmäisenä tai toisena päivänä. Matkaa kertyy ensimmäisenä päivänä noin 25 km ja toisena noin 30 km.

Karttoja reittisuunnitelmineen löytyy esim. Mennäänkö melomaan -ryhmästä Facesta. Lisätietoa retkestä voi kysyä myös Jukka Asikanius 040-5829362 tai jukka.asikanius@gmail.com.

Melamajavien jäsenet ilmoittautuvat Liisa Nummelinille 044-712 7292 tai liisa.nummelin@pp.inet.fi viimeistään maanantaina 31.7.2017. Ilmoita myös tuletko omalla vai seuran kajakilla, ja oletko yhden vai kaksi päivää. Lähtijät sopivat keskenään kajakkien kuljetuksesta Uuteenkaupunkiin ja takaisin Poriin vajalle (onko jollain esim. mahdollisuus vetää seuran traileria).

Mukavaa melontaretkeä kaikille osallistujille!