Sulje | Tulosta
Tämä sivu on tulostettu: http://www.melamajavat.fi/

Etusivu > Tapahtumat > Retket > Meriretki Ahvenanmeri / Saaristomeri (MeMa, SMM)

Meriretki Ahvenanmeri / Saaristomeri (MeMa, SMM)

Melontaretki Ahvenanmerelle 4. – 10.8.2018

 

Tervetuloa melontaretkelle Ahvenanmerelle.  Lähdemme vesille Kustavista ja sinne myös palaamme. Päivämatkat ovat noin 25 km. Yövymme teltoissamme saarilla ja laitamme itse ruokamme.


Seuran vajalta lähdemme kimppakyydeillä lauantaina aamulla. Palaamme Poriin seuraavana perjantai-iltana. Kajakkien ja varusteiden kuljetukseen käytämme tarvittaessa seuran traileria.

 

Kukin ottaa omat muonat ja varusteet mukaansa. Saat varusteluettelon ennen retkeä. Normaali peruskunto riittää. Melo ainakin 100 km kesän aikana ennen retkeä. Kokeile myös,että jaksat meloa 25 km päivässä. Retken hinta selviää myöhemmin, mutta se on arviolta alle 50 euroa per henkilö.

 

Pidämme heinäkuussa retkipalaverin, jolloin keskustelemme retkestä ja siihen valmistautumisesta. Heti retkipalaverin jälkeen pidämme hinaus- ja pelastautumisharjoitukset.

 

Retki on yhteinen Saaristomeren Melojien ja porilaisen melontaseuran Melamajavien jäsenille. Retkelle otetaan enintään 10 osallistujaa. Retken vetäjinä toimivat melontaoppaat Anu Holm Melamajavista ja Kristian Vuorilehto Saaristomeren Melojista.

 

Tiedustelut ja ilmoittautumiset Anulle 30.6. mennessä p. 045 3542997, anuholm@live.com

 

 


Tämä retki on vain Melamajavien ja Saaristomeren Melojien jäsenille.