Sulje | Tulosta
Tämä sivu on tulostettu: http://www.melamajavat.fi/

Etusivu > Tapahtumat > Retket > Joutsijärven retki

Joutsijärven retki

Vaikeustaso: Aloittelija/keskitaso
Matka: 15-16km
Vetäjät: Ilmoitetaan myöhemmin
Lisätietoa: Retken vauhti on rauhallinen ja reitti helppo, tuulisella säällä vältämme selkävesiä
Ilmoittautuminen: Sähköinen ilmoittautuminen tämän sivun alalaidassa

Joutsjärvi sijaitsee Ulvilan Kullaalla n. 30 km:n päässä Porin keskustasta. Rannoiltaan suurelta osin rakenta-maton järvi tunnetaan retkeilyalu-eena, eikä siellä saa liikkua lainkaan moottoriveneellä. Järven rantoja kiertää 27 km pitkä patikkareitti ja rannoilla ja saarissa on useita nuotio- ja laavupaikkoja.

Retkelle lähdemme Melamajavien vajalta Hevosluodosta, jonne kokoontuminen klo 9.00. Pakataan kajakit traileriin ja tarvittaessa myös kattotelineille. Ilmoita, mikäli tarvitset kyytiä tai vaihtoehtoisesti, voit ottaa muita kyytiisi. Kulku/kuljetus Joutsjärvelle tapahtuu jäsenten autoilla. Melomaan lähdemme Vasonniemen rannasta, jonne on ajoyhteys ohi Tammen tilan. Paluu vajalle n. klo 17.

Melomme rauhallista vauhtia - retki sopii siten myös vähemmän meloneille. Pidämme yhden maatauon joko Vohlan tai Makkaraluodon saaressa. Varaudu rantautumiseen vedessä kahlaten! Maatauolla on mahdollisuus makkaranpaistoon. Ota mukaan riittävät eväät ja juotavaa sekä vaihtovaatteet vesitiiviisti pakattuna. Lisäksi Tarkoitus on kiertää järvi saarien suojissa. Sää vaikuttaa reittiin.

Lisätietoa:

Tietoja täydennetään lähipäivinä vetäjien ja lisätietojen antajien osalta!


ILMOTTAUTUMINEN

Ilmoittautumalla tämän lomakkeen kautta hyväksyt, että tallennamme tietosi ja käytämme niitä retken järjestämistä ja siihen liittyvää tiedottamista varten. 


Nimi: puuttuu.
Ole hyvä ja syötä kentälle arvo, jotta lomakkeen voi lähettää.
Puhelinnumero: puuttuu.
Ole hyvä ja syötä kentälle arvo, jotta lomakkeen voi lähettää.
Sähköpostiosoite:
Lähetys ei onnistu - sähköpostiosoite on väärää muotoa. Ole hyvä ja tarkasta sähköpostiosoitteen kirjoitusmuoto tai tyhjennä ko. kenttä ennen lomakkeen tallentamista.