Sulje | Tulosta
Tämä sivu on tulostettu: http://www.melamajavat.fi/

Etusivu > Nuoriso > 2018 > Lasten majavaliigat 2018

Lasten majavaliigat 2018

Nuorten oma Majavaliiga järjestettiin ensimmäisen kerran viime vuonna. Tämän vuoden ensimmäinen nuorten Majavaliiga järjestetään ke 18.7. Mukaan voivat lähteä (melonta- ja) uimataitoiset yli 9 vuotiaat lapset, jotka ovat käyneet Melamajavien lasten - ja nuorten melontakurssin vuonna 2017 tai 2018.

Matkana nuorisolle on kaksi kilometriä ja lähtö tapahtuu välittömästi aikuisten lähdön jälkeen (arviolta noin 17.35). Leikkimielinen kilpailu suuntaa vajan edustalta kohti keskustaa ja siitä edelleen kohti Huvilajuopaa. Huvilajuovalla on kääntöpaikka ennen Hevosluodolle vievää siltaa. Kääntöpaikka on noin 100 metriä ennen siltaa ja siinä merkitty poiju. Myötävirrasta katsottuna poiju on joen oikealla reunalla, jotta veneliikenne ei häiriinny. Matka on noin 2 km ja maali on luonnollisesti vajan edustalla. Nuorten mukana on matkan ajan turvakajakki. Saavuthan paikalle ajoissa, paikalla olisi hyvä olla klo 17.00. Majavaliiga on maksuton.

Kannustusjoukot voivat hurrata kisailijoille Hevosluodolle vievältä sillalta.

Nuorten osalta Majavaliigaan on ilmoittauduttava ennakkoon viim. tiistaina 17.7. klo 19.00 mennessä. Ilmoittautumisia ottaa vastaan Oona Isoviita, osoitteeseen oona@melamajavat.fi tai numeroon 044 742 4635.