MELAMAJAVAT RY

 

Koulutusviikonloppu kajakkimelojille Rymättylässä

pe 23.09.2016 - su 25.09.2016
HUOM! Tämä tapahtuma on mennyt.
 

Ajankohta: Pe 23.09.2016 - Su 25.09.2016
Paikka: Rymättylän Vienola 

Tervetuloa harjoittelemaan kajakkimelontaan liittyviä taitoja kuten pelastautumisia, hinauksia ja aallokkomelontaa. Tarkempi ohjelma räätälöidään osallistujien ja olosuhteiden mukaan.

Tukikohtanamme on Turun kaupungin omistama Vienola Rymättylässä, jossa voi majoittua mökkiin lavereille tai ulos omaan telttaan. Alueella on runsaasti hyviä telttapaikkoja. Sauna ja pesutilat ovat myös käytössämme. Vienolasta pääsee helposti melomaan Airiston aalloille sekä saarten ja lahtien suojaan.

Tavoitteena on lähteä kimppakyydeillä Vienolaan perjantaina klo 16.30. Kajakit kulkevat trailerissamme. Vienolaan on ajomatkaa Porista noin 160 km, alueella on runsaasti parkkitilaa. Palaamme Poriin sunnuntaina viimeistään kello 20.30.

Kukin ottaa omat muonat ja varusteet mukaansa. Kuivapuku, välikuivapuku tai vastaava on välttämätön, koska uimista ei voi harjoituksissa välttää. Ilmoittautuneet saavat sähköpostitse lisätietoja varusteista yms. ennen kurssia. 

Kurssi järjestetään omakustannehintaan 30e, maksuohjeet tulevat sähköpostitse.

Koulutus on suunniteltu ja toteutetaan yhdessä turkulaisen melontaseuran Saaristomeren melojien kanssa ja se on tarkoitettu kummankin melontaseuran jäsenille. Kurssille otetaan enintään 12 osallistujaa.  Kouluttajina toimivat melontaoppaat Anu Holm ja Kristian Vuorilehto.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen

Anulle 23.8. mennessä, anuholm@live.com

 

 
Päivitetty 3.2.2017

OSALLISTU JA VAIKUTA

Toimintamme pyörii pääasiassa vapaaehtoistyöllä, rakkaudesta lajiin! Tule mukaan jäsentoimintaan ja vaikuta seuran kehitykseen. Voit myös jättää meille palautetta ja kehitysideoita. Siirry palautelomakkeelle »


YHTEYSTIEDOT

Hevosluodon melontavaja
Hevosluodontie, 28100 Pori (tien päässä)
Puh. 050 5208 033 vajan ollessa auki

Siirry yhteydenottolomakkeelle »


AUKIOLOAJAT

Vaja on avoinna vuokraajille kesäkuusta elokuuhun. Jäsenenä voit lunastaa avaimen ja hyödyntää vajaa ympäri vuoden.

Aukioloajat yhteystiedot-sivulla »


FACEBOOK

Jäsenillä on Facebookissa oma ryhmä, jossa voit etsiä seuraa melontaretkille sekä suunnitella retkiä ja tapahtumia.

Mennäänkö melomaan -ryhmä »