MELAMAJAVAT RY

 

Majavaliiga ja retkimelojien varusteinfo vajalla

ke 08.06.2016
 

Keskiviikkona  8.6. Melamajavien vajalla vietetään varsinaista melonnan superpäivää! Porin rakennushistoriaa käsittelevän melontaretken lisäksi vajalla pidetään vikottainen Majavaliiga sekä retkimelojille tarkoitettu varusteinfo.

Klo 17:30 starttaa Majavaliiga, eli Melamajavien vajan lähistöllä melottava harjoituskilpailu. Majavaliigaan ovat tervetulleita kaikki jäsenet; kilpailussa on oma sarjansa myös esim. retkikalustolla meloville. Vuorossa on 5 km matka. Liigaan osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista, kunhan olet lähtölinjalla startin aikaan.

Majavaliigan jälkeen klo 18:30 vajalla pidetään retkimelojille tarkoitettu varusteinfo. Infossa saat tietoa retkimelonnassa tyypillisesti käytetyistä varusteista ja niiden valinnasta. Käymme läpi mm. sen, mitä vaatimuksia varusteille kannattaa asettaa ja mitkä ovat hyödyllisiä tarvikkeita retkeilyn kannalta. Esillä erilaisia melontavarusteita kuten kuivapuku, märkäpuku, pelastusliivit, kuivapussit, turvallisuusvälineet ja ruoka- sekä juomahuoltoon liittyvät tarvikkeet. Info on hyödyllinen mm. niille, jotka pohtivat omien retkeilyvälineiden hankintaa, mutta haluavat kuulla ensin muiden retkimelojien kokemuksia.

Porin kaupungin historiasta kiinnostuneille on keskiviikkona tarjolla Melamajavien ja Satakunnan Museon yhdessä järjestämä melontaretki Kokemäenjoella. Retkelle lähdetään vajalta klo 16:45. Lue lisää retkestä

Nähdään siis Melamajavien vajalla Hevosluodossa!

 
Päivitetty 3.2.2017

OSALLISTU JA VAIKUTA

Toimintamme pyörii pääasiassa vapaaehtoistyöllä, rakkaudesta lajiin! Tule mukaan jäsentoimintaan ja vaikuta seuran kehitykseen. Voit myös jättää meille palautetta ja kehitysideoita. Siirry palautelomakkeelle »


YHTEYSTIEDOT

Hevosluodon melontavaja
Hevosluodontie, 28100 Pori (tien päässä)
Puh. 050 5208 033 vajan ollessa auki

Siirry yhteydenottolomakkeelle »


AUKIOLOAJAT

Vaja on avoinna vuokraajille kesäkuusta elokuuhun. Jäsenenä voit lunastaa avaimen ja hyödyntää vajaa ympäri vuoden.

Aukioloajat yhteystiedot-sivulla »


FACEBOOK

Jäsenillä on Facebookissa oma ryhmä, jossa voit etsiä seuraa melontaretkille sekä suunnitella retkiä ja tapahtumia.

Mennäänkö melomaan -ryhmä »