MELAMAJAVAT RY

Lapsi-vanhempi-melonta alkaa torstaina 7.7. klo 17:30

Julkaistu 28.6.2016
 

Perhemelonta on tarkoitettu yli 9-vuotiaille lapsille, jotka haluavat tutustua melontaan yhdessä vanhemman kanssa.

Ryhmä tapaa kerran viikossa tutustuen melonnan saloihin ohjaajien opastuksella. Harjoittelu on rentoa ja leikkimielistä. Tavoitteena on kerryttää yhteisiä kokemuksia hauskan yhdessäolon merkeissä ja oppia samalla melomaan. Opittuja taitoja on mahdollista hyödyntää myöhemmin esimerkiksi siirtymällä Melamajavien kilparyhmään.

Ryhmässä on tilaa 16 osallistujalle. Käytössä on kolme kaksikkoa (6 melojaa), 2 lasten kajakkia ja 8 yksikköä. Melonnan hinta on 10 € aikuiselta ja 5 € lapselta / kerta. Melamajavien jäsenet osallistuvat veloituksetta.

Osallistumisvaatimukset

Lapsen on oltava vähintään 9-vuotias ja uimataitoinen. Vanhemmalla on myös oltava uimataito. Pohjoismaisen uimataidon määritelmän mukaan uimataitoinen on sellainen henkilö, joka pudottuaan syvään veteen ja pään käytyä pinnan alla pystyy uimaan 200 metrin matkan (josta 50 m uintia selällään). Mikäli sinulla tai kurssille osallistuvalla lapsellasi on jokin sairaus joka voi mahdollisesti vaikuttaa melontaan, kertokaa siitä etukäteen ohjaajalle sähköpostitse tai puhelimitse. Erityisesti tajunnantasoon tai tasapainoon vaikuttavista sairauksista pyydämme keskustelemaan ennakkoon ohjaajan kanssa.

Tapaamiset ja ryhmäjako

Ensimmäinen tapaaminen pidetään Melamajavien vajalla torstaina 7.7. klo 17:30. Paikalle odotetaan kaikkia ilmoittautuneita. Tapaamisen aikana osallistujat jaetaan kahteen ryhmään, joissa harjoittelu toteutetaan jatkossa. Ilmoitathan ohjaajalle, jos ette pääse paikalle! Jatkossa ryhmä tapaa vajalla torstaisin klo 17:30. Yksi alkupään tapaamisista pidetään Yyterissä, jossa osallistujat voivat harjoitella kajakeilla kaatuilua sekä kokeilla SUP-lautailua.

Lisätietoa ja ohjaajat

Ryhmää ohjaa MMM-naiset, eli Marita, Marjaana ja Marja. Lisätietoa ryhmästä saat Marjalta (marja@melamajavat.fi / 040 517 8492).

ILMOITTAUTUMINEN

Perhemelontaryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lapsen nimi ja syntymäaika puuttuu.
Ole hyvä ja syötä kentälle arvo, jotta lomakkeen voi lähettää.
Aikuisen nimi puuttuu.
Ole hyvä ja syötä kentälle arvo, jotta lomakkeen voi lähettää.
Uimataito (määritelmä tekstissä) puuttuu.
Ole hyvä ja syötä kentälle arvo, jotta lomakkeen voi lähettää.
 
Päivitetty 28.6.2016

OSALLISTU JA VAIKUTA

Toimintamme pyörii pääasiassa vapaaehtoistyöllä, rakkaudesta lajiin! Tule mukaan jäsentoimintaan ja vaikuta seuran kehitykseen. Voit myös jättää meille palautetta ja kehitysideoita. Siirry palautelomakkeelle »


YHTEYSTIEDOT

Hevosluodon melontavaja
Hevosluodontie, 28100 Pori (tien päässä)
Puh. 050 5208 033 vajan ollessa auki

Siirry yhteydenottolomakkeelle »


AUKIOLOAJAT

Vaja on avoinna vuokraajille kesäkuusta elokuuhun. Jäsenenä voit lunastaa avaimen ja hyödyntää vajaa ympäri vuoden.

Aukioloajat yhteystiedot-sivulla »


FACEBOOK

Jäsenillä on Facebookissa oma ryhmä, jossa voit etsiä seuraa melontaretkille sekä suunnitella retkiä ja tapahtumia.

Mennäänkö melomaan -ryhmä »