MELAMAJAVAT RY

 

Nuoriso

 

Viimeistä Majavaliigaa viedään 16.8. klo 17.30 - mukana myös nuorten sarja!

 

Kauden 2017 Majavaliiga päättyy ke 16.8. ja erityishuomion kisassa saavat tällä kertaa nuoret melojat! Mukaan leikkimieliseen kisailuun ovat tervetulleita erityisesti kesän 2017 melontakurssille ja harjoituksiin osallistuneet lapset ja nuoret. Mukaan voi lähteä toki muutkin seuran (melonta- ja) uimataitoiset yli 9- vuotiaat jäsenet.

Matkana nuorisolle on kaksi kilometriä ja lähtö tapahtuu välittömästi aikuisten lähdön jälkeen (arviolta noin 17.35). Leikkimielinen kilpailu suuntaa vajan edustalta kohti keskustaa ja siitä edelleen kohti Huvilajuopaa. Huvilajuovalla on kääntöpaikka ennen Hevosluodolle vievää siltaa. Kääntöpaikka on noin 100 metriä ennen siltaa ja siinä merkitty poiju. Myötävirrasta katsottuna poiju on joen oikealla reunalla, jotta veneliikenne ei häiriinny. Matka on noin 2 km ja maali on luonnollisesti vajan edustalla. Nuorten mukana on matkan ajan turvakajakki. Saavuthan paikalle ajoissa, paikalla olisi hyvä olla klo 17.00. Majavaliiga on maksuton.

Kannustusjoukot voivat hurrata kisailijoille Hevosluodolle vievältä sillalta.

Nuorten osalta Majavaliigaan on ilmoittauduttava ennakkoon viim. tiistaina 15.8. klo 19.00 mennessä. Ilmoittautumisia ottaa vastaan nuorten kurssin vetäjät Sara 044 544 0236 ja Oona 044 742 4635.

 

 

 

Melamajavat järjestävät nuorten melontakurssin kesällä 2017!

Ryhmä kokoontuu heinäkuun alussa kurssimuotoisesti, kurssi on heinäkuun kolmena ensimmäisenä maanantaina (3.7., 10.7., ja 17.7.) klo 16.30-18.00. Kurssille on ilmoittauduttava ennakkoon.

Kurssilla opetellaan kajakin käsittelyä ja tietenkin melontaa, liikutaan Kokemäenjoen kauniilla luodoilla ja pidetään hauskaa. Kurssilla on mahdollista kokeilla niin retkimelontaa, kilpamelontaa kuin SUP-lautailuakin.

Aikaisempaa melontakokemusta ei tarvita ja uimataito on ehdottoman pakollinen. Vaatimuksena on myös 9 vuoden ikä. Kurssin on tarkoitus olla rentoa ja iloista yhdessä tekemistä eikä hampaat irvessä vetämistä. Ohjaajina toimivat nuoret kilpamelojat. Jos haluat jatkaa melontaharrastusta kurssin jälkeen, siitä lisätietoa kurssin lopulla.

Osallistuminen ei vaadi jäsenyyttä, mutta kurssin hinta on 15€ seuran jäseneltä ja 30€ ei-jäseneltä. Kurssimaksu maksetaan Melamajavien tilille FI61 5701 5640 004172. Laita viestiosaan ”Nuorten kurssi heinäkuu2017. ja kurssilaisen nimi”. Jäsenmaksuista löydät tarvittaessa tietoa ”Jäsenyys”-kohdan alta.

Tiedustelut ja ennakkoilmoittautumiset lauantaina 1.7. mennessä Sara Arousvalle sähköpostitse sara.arousva(ät)outlook.com tai Oona Isoviidalle oona.isoviita(ät)gmail.com.

 
Päivitetty 7.3.2018

OSALLISTU JA VAIKUTA

Toimintamme pyörii pääasiassa vapaaehtoistyöllä, rakkaudesta lajiin! Tule mukaan jäsentoimintaan ja vaikuta seuran kehitykseen. Voit myös jättää meille palautetta ja kehitysideoita. Siirry palautelomakkeelle »


YHTEYSTIEDOT

Hevosluodon melontavaja
Hevosluodontie, 28100 Pori (tien päässä)
Puh. 050 5208 033 vajan ollessa auki

Siirry yhteydenottolomakkeelle »


AUKIOLOAJAT

Vaja on avoinna vuokraajille kesäkuusta elokuuhun. Jäsenenä voit lunastaa avaimen ja hyödyntää vajaa ympäri vuoden.

Aukioloajat yhteystiedot-sivulla »


FACEBOOK

Jäsenillä on Facebookissa oma ryhmä, jossa voit etsiä seuraa melontaretkille sekä suunnitella retkiä ja tapahtumia.

Mennäänkö melomaan -ryhmä »