MELAMAJAVAT RY

 

Jatkomelontakurssi Porissa

la 15.06.2019 - su 16.06.2019
HUOM! Tämä tapahtuma on mennyt.
 

Melamajavien merimelontakurssi 15.-16.6.  

Paikka: MeMan Merimelontatukikohta, Kappeli, lähivedet

Melamajavien  jäsenille suunnatulla merimelonnan jatkokurssilla kehitetään melontataitoja, opetellaan hyvää melontatekniikkaa ja harjoitellaan  aallokkomelonnan perusteita sekä erilaisia pelastautumistaitoja. 

Tavoite: Kurssin tavoitteena on lisätä varmuutta merimelontaretkille osallistumiseen tai vetäjänä/apuvetäjänä toimimiseen. 

Kenelle: Kurssi on tarkoitettu kaikille MeMan jäsenille, joilla on melonnan perusteet hallinnassa. Kurssilla on 200 m uimataitovaatimus sekä yli 18 vuoden ikä.

Harjoitteet säädetään ryhmän mieltymysten mukaan, jokaiselle sopivalle tasolle. Tarvittaessa ryhmää jaetaan sopiviin osiin, jotta jokainen voi harjoitella itselleen mielekkäällä tasolla.
 

Muuta: Kurssille otetaan korkeintaan kahdeksan osallistujaa. Kurssi alkaa lauantaina klo 10 ja loppuu sunnuntaina. klo 16. Kurssille osallistuvat kalustomaksun maksaneet voivat käyttää kurssilla seuran kalustoa. Kurssilaiset huolehtivat itse kajakin varaamisesta ja tarvittaessa kuljettamisesta lähtöpaikalle. Voit varata kajakin heti Kappelin varauskalenterista! Kimppakyytejä suositellaan. 

Ilmoittautuminen ja lisätiedustelut: 

anuholm@live.com, p. 045 3542997 

 
Päivitetty 3.6.2019

OSALLISTU JA VAIKUTA

Toimintamme pyörii pääasiassa vapaaehtoistyöllä, rakkaudesta lajiin! Tule mukaan jäsentoimintaan ja vaikuta seuran kehitykseen. Voit myös jättää meille palautetta ja kehitysideoita. Siirry palautelomakkeelle »


YHTEYSTIEDOT

Hevosluodon melontavaja
Hevosluodontie, 28100 Pori (tien päässä)
Puh. 050 5208 033 vajan ollessa auki

Siirry yhteydenottolomakkeelle »


AUKIOLOAJAT

Vaja on avoinna vuokraajille kesäkuusta elokuuhun. Jäsenenä voit lunastaa avaimen ja hyödyntää vajaa ympäri vuoden.

Aukioloajat yhteystiedot-sivulla »


FACEBOOK

Jäsenillä on Facebookissa oma ryhmä, jossa voit etsiä seuraa melontaretkille sekä suunnitella retkiä ja tapahtumia.

Mennäänkö melomaan -ryhmä »