MELAMAJAVAT RY

 

Suomi Meloo 2019

la 08.06.2019 - pe 14.06.2019
HUOM! Tämä tapahtuma on mennyt.
 

SUOMI MELOO 2019 
Melamajavilla on pitkät perinteet Suomi Meloo -tapahtumassa. Pari-kolme viimeistä vuotta ollaan tapahtuman suhteen katseltu vain uutisia. Nyt kun seurassa on uutta harrastajakuntaa tullut mukaan ihan kiitettävästi, on lähdetty miettimään, josko Suomi Meloo -tapahtuma heräteltäisiin uudestaan seuran taholla henkiin. 
 
Tapahtuma ajoittuu 8.-14.6. ajanjaksolle ja lähtöpaikkana on Kihniön Pyhäniemi edeten sieltä Tampereen kautta Saloon. Nyt kun melontatapahtuma on varsin lähellä meidän kotikontuja, on paremmin mahdollisuus esim. vaihtaa osin miehistöä, jolloin saataisiin ensikertalaisiakin lyhyemmällä ajalla mukaan. Kaikillehan ei varmaan viikon reissu mahdu aikatauluihin. 
 
Kannattaa käydä Suomi Meloo -sivuilla tutustumassa tapahtuman esittelyyn. Facebookin välityksellä voidaan tutkailla osallistumishalukkuutta, rohkesti mukaan! Melontavuoroja voidaan aina vaativuuden  mukaan jakaa, kokeneemmat melojat haasteellisemmille osuuksille. Todettakoon vielä, että tapahtuma etenee yötä päivää, joten siellä päässee nauttimaan Suomen luonnon yöelämästä ja hiljaisuudesta ihan tosissaan. 
 
Kun saamme kartoittua osallistujia, voimme pitää tarkemman infon, jossa ns. vanhat melojat mielellään kertovat kokemuksiaan  aiemmista tapahtumista ja järjestelyistä. Suomi Meloo on hieno tapahtuma ja hieno tapa melomalla tutustua Suomeen ja Suomen luontoon. 
Eiköhän lähdetä joukolla mukaan! 
 
 

Raimo Naskali

 
Päivitetty 18.2.2019

OSALLISTU JA VAIKUTA

Toimintamme pyörii pääasiassa vapaaehtoistyöllä, rakkaudesta lajiin! Tule mukaan jäsentoimintaan ja vaikuta seuran kehitykseen. Voit myös jättää meille palautetta ja kehitysideoita. Siirry palautelomakkeelle »


YHTEYSTIEDOT

Hevosluodon melontavaja
Hevosluodontie, 28100 Pori (tien päässä)
Puh. 050 5208 033 vajan ollessa auki

Siirry yhteydenottolomakkeelle »


AUKIOLOAJAT

Vaja on avoinna vuokraajille kesäkuusta elokuuhun. Jäsenenä voit lunastaa avaimen ja hyödyntää vajaa ympäri vuoden.

Aukioloajat yhteystiedot-sivulla »


FACEBOOK

Jäsenillä on Facebookissa oma ryhmä, jossa voit etsiä seuraa melontaretkille sekä suunnitella retkiä ja tapahtumia.

Mennäänkö melomaan -ryhmä »