Sulje | Tulosta
Tämä sivu on tulostettu: https://www.melamajavat.fi/

Etusivu > Talkoot

Talkoot

Seuran talkootoiminnasta tiedotetaan jäsenpostilla, nettisivuilla sekä omassa WhatsApp-ryhmässä. Ajankohtaisin tieto liikkuu Whatsapp-ryhmässä. Liity ryhmään laittamalla tietosi Eija Kojolle (050 441 5643), Johanna Suovaaralle (040 535 6535) tai Emmi Puputti-Vehkalahdelle (050 303 7505)  ja pysyt parhaiten ajantasalla!

Melamajavat toimivat talkoovoimin ja jokainen talkoopanos seuran eteen on tärkeä. Muistathan, että myös kajakkipaikkojen ja avainten haltijoiden osalta edellytetään sitoutunutta, aktiivista talkoo-otetta.

 

Ohessa joitain kaudella 2021 toteutuvia talkoita:

4.9.2021

Tarvitsisimme apuja vajalle la 4.9.2021, jolloin Porissa melotaan maratonmelonnan  sekaparien SM-kilpailu sekä melonnan Suomen Cup. Talkoolaisia kaivataan mm. kahviossa, turvakajakeissa/veneissä, ajanotossa ym. Jos sinulla on mahdollisuus tulla mukaan omalla veneellä osaksi turvaryhmää, se olisi erittäin tervetullutta. Päivän pituus vaihtelee tehtävästä riippuen, mutta alustavasti talkoopäivä alkaa noin klo 9 ja päättyy noin klo 15-16. Tarkempi aikataulu, työnjako ym. lisätiedot lähetetään kisaviikolla. Toki, jos haluat tulla mukaan valmistelemaan kisaa, ole yhteydessä hyvissä ajoin Emmiin.

Kisatalkoot ovat hyvä tapa tutustua seuran toimintaan ja jäsenistöön, ja aiempaan kokemusta ei tarvita. Ilmoittautumiset emmi@melamajavat.fi tai 050 303 7505.

Tervetuloa mukaan!

 

- Kesäsunnuntaisin heinä-elokuussa vuokraustoiminta pyörii talkoilla. Vaja avoinna silloin klo 12-16. Pyrimme järjestämään 2-3 talkoolaista per sunnuntai. Tule mukaan auttamaan, talkoolista vajalla!

- Kesämaanantaisin  tarvitaan naistenmelontojen vetäjiä/apuvetäjiä

- Erilaisten melotusten vetäjiä/apuvetäjiä. Kysyntää olisi melotusten lisäksi mm. perhemelonnalle tai jopa nuorisotoiminnan vetäjäksi, yhteydenotot hallitus@melamajavat.fi