MELAMAJAVAT RY

MEMAN VAHVOJA VETOJA RATAMELONNAN SM-KISOISSA

Julkaistu 22.8.2021, päivitetty 24.8.2021
 

Ratamelonnan Suomenmestaruuksista kilpailtiin Kangasalalla 14.-15.8.(SM osa 1)  ja 21.-22.8. Tampereella (SM osa 2). Melamajavia kilpailuissa edustivat Davide Bottieri ja Petteri Ehoniemi. Bottieri ja Ehoniemi meloivat miesten yleisessä sarjassa kaksikkoa, Bottieri meloi lisäksi miesten kajakkiyksiköiden 5000 metriä.

Bottieri ja Ehoniemi meloivat tällä kaudella ensimmäistä kertaa yhdessä. Miehet sijoittuivat Kangasalan kilpailussa 200, 500 ja 1000 metrillä 4.sijalle vahvoilla suorituksillaan. Kilpailu käytiin vaihtelevassa säässä, matkaan kuului vastatuuli ja osittain aallokkoakin, mutta vedot saatiin vedettyä hyvin siitä huolimatta. Miesten 200 metrin kulta meni VaVen kaksikolle Otto Sivula- Jaakko Hippeläinen, 500 ja 1000 metrin kulta meni KaMen kaksikolle Jeremy Hakala- Niko Keskinen.

 Kangasalan viikonloppuun kuului myös Bottierin 5000 metrin yksikkömatka, jossa Davide sijoittui viidenneksi. Bottieri kävi tiukkaa taistoa KaMen Kimmo Latvamäen kanssa, joka iski Bottierin peesistä ja ohitti Daviden loppusuoralla. Mitalit kulkeutui tällä kertaa muihin seuroihin, mutta miehet olivat tyytyväisiä viikonloppuun.

Bottieri ja Ehoniemi meloivat miesten kaksikon 5000 metriä lauantaina 21.8. Tampereella. Miehet meloivat kilpailussa seitsemänneksi.

 
Päivitetty 24.8.2021

OSALLISTU JA VAIKUTA

Toimintamme pyörii pääasiassa vapaaehtoistyöllä, rakkaudesta lajiin! Tule mukaan jäsentoimintaan ja vaikuta seuran kehitykseen. Voit myös jättää meille palautetta ja kehitysideoita. Siirry palautelomakkeelle »


YHTEYSTIEDOT

Hevosluodon melontavaja
Hevosluodontie, 28100 Pori (tien päässä)
Puh. 050 5208 033 vajan ollessa auki

Siirry yhteydenottolomakkeelle »


AUKIOLOAJAT

Vaja on avoinna vuokraajille kesäkuusta elokuuhun. Jäsenenä voit lunastaa avaimen ja hyödyntää vajaa ympäri vuoden.

Aukioloajat yhteystiedot-sivulla »


FACEBOOK

Jäsenillä on Facebookissa oma ryhmä, jossa voit etsiä seuraa melontaretkille sekä suunnitella retkiä ja tapahtumia.

Mennäänkö melomaan -ryhmä »