MELAMAJAVAT RY

BOTTIERI 8. SURFSKIN PM-KISASSA

Julkaistu 23.9.2021
 

Surfskin avoimet Pohjoismaiden mestaruuskilpailut (Sildotten Surfski Challenge) käytiin 18.-19.9. Norjassa, kilpailu melottiin Risorin ja Lyngorin välillä.  Suomea mestaruuskilpailuissa edusti Davide Bottieri, joka sijoittui yleisessä sarjassa sijalle 8. Kilpailuun osallistui eri sarjoissa yhteensä noin 80 melojaa kilpailureitin ollessa vajaa 16 km.
 
Bottierilla on useamman vuoden kokemus sufskistä sekä pitkä tausta kilpamelonnasta radalla ja maratonilla. Varsinaista kilpailukokemusta surfskillä ja avomereltä on kuitenkin vähemmän, ja sisävesistöissä melonta poikkeaakin suuresti avomerellä käytävistä kilpailuista. Bottieri kertoikin kilpailun olevan  haastava, vaikka hän sijoittui kokemukseen ja olosuhteisiin nähden hyvin. 
 
Bottieri  koki jälkikäteen, että kalusto- ja reittivalinnoilla olisi voinut ollut jonkin verran vaikutusta suoritukseen. “Eteenpäin melontaa ja suunnan pitämistä hankaloittivat ristiin tulevat aallot, monilla muilla oli samantyyppisiä vaikeuksia. Osa melojista lähtikin hakemaan selkeästi kauempaa linjaa rannasta, jolloin eteneminen oli nopeampaa.” Kisan kautta tarjolla oli kuitenkin tärkeää kokemusta ja oppia sufskikilpailuista, joissa Bottierinkin mukaan avainsanana on aaltojen lukeminen ja reitin valinta.
 
 

 
Päivitetty 23.9.2021

OSALLISTU JA VAIKUTA

Toimintamme pyörii pääasiassa vapaaehtoistyöllä, rakkaudesta lajiin! Tule mukaan jäsentoimintaan ja vaikuta seuran kehitykseen. Voit myös jättää meille palautetta ja kehitysideoita. Siirry palautelomakkeelle »


YHTEYSTIEDOT

Hevosluodon melontavaja
Hevosluodontie, 28100 Pori (tien päässä)
Puh. 050 5208 033 vajan ollessa auki

Siirry yhteydenottolomakkeelle »


AUKIOLOAJAT

Vaja on avoinna vuokraajille kesäkuusta elokuuhun. Jäsenenä voit lunastaa avaimen ja hyödyntää vajaa ympäri vuoden.

Aukioloajat yhteystiedot-sivulla »


FACEBOOK

Jäsenillä on Facebookissa oma ryhmä, jossa voit etsiä seuraa melontaretkille sekä suunnitella retkiä ja tapahtumia.

Mennäänkö melomaan -ryhmä »