MELAMAJAVAT RY

MARATONMELONTAA SM-VIIKOLLA JA YLE AREENASSA

Julkaistu 28.6.2022
 

Melamajavia mukana SM-viikolla ja Yle Areenan lähetyksissä!

Salossa kisataan 30.6.-1.7. maratonmelonnan suomenmestaruuksista. Maratonmelonta on osana SM-viikkoa, jossa on jaossa 28 lajin suomenmestaruudet.

Torstaina kisataan maratonmelonnan Short track-kilpailu, jossa on mukana majavien Davide Bottieri (M yleinen) ja Emmi Puputti-Vehkalahti (N35).  Kilpailua ja tunnelmaa Uskelanjoelta voi seurata suorana Areenasta klo 16.55 alkaen, ensin naisten lähdöllä ja miesten kilpailun alkaessa 17.30. Linkki suoraan lähetykseen https://areena.yle.fi/1-62651558 .  Koostelähetys alkaa klo 21.00, linkki https://areena.yle.fi/1-62580027

Perjantaina vuorossa on perinteikkäämpi pitkän matkan kilpailu, joka kisataan Salon Vuohensaaressa. Perjantaina yleisessä ja masterluokassa melovat Erkko Peltomaa (M50) ja Emmi Puputti-Vehkalahti (N35). Matkana on 21 kilometriä kuudella kanto-osuudella. Miehet 65-sarjassa viivalla ovat Raimo Naskali ja Markku Savolainen, kilpailumatkan ollessa 15 kilometriä.

Suomenmestaruusmittelöt jatkuvat heinäkuussa (16.-17.7.), jolloin vuorossa ovat ratamelonnan SM-kilpailut Tampereen Kaukajärvellä. Maratonmelonnan miehistöjen (kaksikoiden) suomenmestaruuksista kisataan syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna Porissa.

 

Kilpailunjärjestäjän sivut, mm. tulokset: https://www.vihuri.info/kilpamelonta/salo-2022/

Lisää SM-viikosta: https://sm-viikko.fi/

 

 
Päivitetty 28.6.2022

OSALLISTU JA VAIKUTA

Toimintamme pyörii pääasiassa vapaaehtoistyöllä, rakkaudesta lajiin! Tule mukaan jäsentoimintaan ja vaikuta seuran kehitykseen. Voit myös jättää meille palautetta ja kehitysideoita. Siirry palautelomakkeelle »


YHTEYSTIEDOT

Hevosluodon melontavaja
Hevosluodontie, 28100 Pori (tien päässä)
Puh. 050 5208 033 vajan ollessa auki

Siirry yhteydenottolomakkeelle »


AUKIOLOAJAT

Vaja on avoinna vuokraajille kesäkuusta elokuuhun. Jäsenenä voit lunastaa avaimen ja hyödyntää vajaa ympäri vuoden.

Aukioloajat yhteystiedot-sivulla »


FACEBOOK

Jäsenillä on Facebookissa oma ryhmä, jossa voit etsiä seuraa melontaretkille sekä suunnitella retkiä ja tapahtumia.

Mennäänkö melomaan -ryhmä »