MELAMAJAVAT RY

SUOMI MELOO 2023

Julkaistu 5.4.2023
 

 

                                                                                                   

Suomi Meloo 2023 la 10.6.- pe 16.6.
reitillä Mikkeli - Kouvola


Melamajavat osallistuvat tänä vuonna joukkueena Suomi Meloo tapahtumaan. Paikkoja joukkueeseen on edelleen tarjolla. Tapahtumaan on mahdollista osallistua myös vain osaksi aikaa, jolloin toisen suunnan matkan joutuu järjestämään itse. Mukana on asuntoauto, joka toimii viikon ajan tukikohtana, majoituspaikkana ja kulkuvälineenä etapista toiseen.

Jokavuotinen, valtakunnallinen Suomi Meloo -tapahtuma järjestetään tänä vuonna Saimaan lähivesillä 10.-16.6. Ensi kesän reittiin voit tutustua webinaaritallenteesta https://youtu.be/qSqgN14ycJc.
Lue lisää tapahtumasta https://www.suomimeloo.fi/ .

Edellytyksenä on tavanomaiset retkimelontataidot. Melontaosuuksien pituus vaihtelee muutamasta kilometristä n.30:een. Vähemmän meloneet voivat osallistua lyhyemmille osuuksille. Kajakkikaksikko on Suomi Meloo -tapahtuman yleisin kanoottimalli; kun kaksikon taka-aukossa meloo kokeneempi meloja, etuaukossa pärjää myös aloitteleva meloja. Tapahtumaa on järjestetty vuodesta 1985 ja Melamajavat on ollut mukana lähes joka vuosi. Viime vuoden tapahtumaan Pohjois-Karjalassa osallistui Melamajavien 7-henkinen joukkue. Kaikkiaan osanottajia oli viime vuonna runsaat 300.

Melamajavat on luvannut maksaa jäsentensä osanottomaksut sekä joukkuemaksun tapahtumaan (velvoitteena osallistuminen talkootyöhön). Tavoitteena on, että osanottajien kustannukset jäävät mahdollisimman pieniksi.

Lisätietoja:

Liisa Nummelin, liisa@melamajavat.fi, 044 7127292
Minna Salo, minna@melamajavat.fi, 044 3308737

 
Päivitetty 5.4.2023

OSALLISTU JA VAIKUTA

Toimintamme pyörii pääasiassa vapaaehtoistyöllä, rakkaudesta lajiin! Tule mukaan jäsentoimintaan ja vaikuta seuran kehitykseen. Voit myös jättää meille palautetta ja kehitysideoita. Siirry palautelomakkeelle »


YHTEYSTIEDOT

Hevosluodon melontavaja
Hevosluodontie, 28100 Pori (tien päässä)
Puh. 050 5208 033 vajan ollessa auki

Siirry yhteydenottolomakkeelle »


AUKIOLOAJAT

Vaja on avoinna vuokraajille kesäkuusta elokuuhun. Jäsenenä voit lunastaa avaimen ja hyödyntää vajaa ympäri vuoden.

Aukioloajat yhteystiedot-sivulla »


FACEBOOK

Jäsenillä on Facebookissa oma ryhmä, jossa voit etsiä seuraa melontaretkille sekä suunnitella retkiä ja tapahtumia.

Mennäänkö melomaan -ryhmä »