MELAMAJAVAT RY

« Edellinen | Seuraava »

Lasten - ja nuorten melontakurssi 2017

 

Melamajavat järjestävät nuorten melontakurssin kesällä 2017!

Ryhmä kokoontuu heinäkuun alussa kurssimuotoisesti, kurssi on heinäkuun kolmena ensimmäisenä maanantaina (3.7., 10.7., ja 17.7.) klo 16.30-18.00. Kurssille on ilmoittauduttava ennakkoon.

Kurssilla opetellaan kajakin käsittelyä ja tietenkin melontaa, liikutaan Kokemäenjoen kauniilla luodoilla ja pidetään hauskaa. Kurssilla on mahdollista kokeilla niin retkimelontaa, kilpamelontaa kuin SUP-lautailuakin.

Aikaisempaa melontakokemusta ei tarvita ja uimataito on ehdottoman pakollinen. Vaatimuksena on myös 9 vuoden ikä. Kurssin on tarkoitus olla rentoa ja iloista yhdessä tekemistä eikä hampaat irvessä vetämistä. Ohjaajina toimivat nuoret kilpamelojat. Jos haluat jatkaa melontaharrastusta kurssin jälkeen, siitä lisätietoa kurssin lopulla.

Osallistuminen ei vaadi jäsenyyttä, mutta kurssin hinta on 15€ seuran jäseneltä ja 30€ ei-jäseneltä. Kurssimaksu maksetaan Melamajavien tilille FI61 5701 5640 004172. Laita viestiosaan ”Nuorten kurssi heinäkuu2017. ja kurssilaisen nimi”. Jäsenmaksuista löydät tarvittaessa tietoa ”Jäsenyys”-kohdan alta.

Tiedustelut ja ennakkoilmoittautumiset lauantaina 1.7. mennessä Sara Arousvalle sähköpostitse sara.arousva(ät)outlook.com tai Oona Isoviidalle oona.isoviita(ät)gmail.com.

 
Päivitetty 27.3.2018

OSALLISTU JA VAIKUTA

Toimintamme pyörii pääasiassa vapaaehtoistyöllä, rakkaudesta lajiin! Tule mukaan jäsentoimintaan ja vaikuta seuran kehitykseen. Voit myös jättää meille palautetta ja kehitysideoita. Siirry palautelomakkeelle »


YHTEYSTIEDOT

Hevosluodon melontavaja
Hevosluodontie, 28100 Pori (tien päässä)
Puh. 050 5208 033 vajan ollessa auki

Siirry yhteydenottolomakkeelle »


AUKIOLOAJAT

Vaja on avoinna vuokraajille kesäkuusta elokuuhun. Jäsenenä voit lunastaa avaimen ja hyödyntää vajaa ympäri vuoden.

Aukioloajat yhteystiedot-sivulla »


FACEBOOK

Jäsenillä on Facebookissa oma ryhmä, jossa voit etsiä seuraa melontaretkille sekä suunnitella retkiä ja tapahtumia.

Mennäänkö melomaan -ryhmä »