MELAMAJAVAT RY

« Edellinen | Seuraava »

TALVIKAUDEN NUORISOTOIMINTAAN KAIVATAAN OHJAAJIA/VETÄJIÄ

Julkaistu 14.11.2022
 

Jotta kesällä aloitettua nuorisotoimintaa saadaan ylläpidettyä myös talvikautena, niin suunnitelmissa on kehittää uimahalliharjoituksiin ohjaaja-/vetäjärinki. Kartoitamme mahdollisuutta "uimahalliringistä", johon voisi ilmoittautua/merkata itselleen sopiva vuoro toimia ohjaajana/vetäjänä/valvojana. 

Uimahallilla on poolokajakeita ja sinne voidaan viedä myös muutamia retki- ja kilpakajakeita talven ajaksi. Näillä harjoitellaan kaatumista, pelastautumista takaisin kajakkiin, eskimokäännöksiä yms., pelaillaan, kilvoitellaan ja pidetään hauskaa. Nuoriso-ohjaajan tehtävänä on olla paikalla sovittuna ajankohtana ja olla lasten turvana, sekä ohjata heidän toimintaansa. Lasten harjoituksissa pääosassa on hauskanpito ja yhdessä tekeminen, varsinaista tekniikkatietoa tmv. ei tarvita. Toki jos löytyy innokkaita eskimokäännöksen opettajia, saa ilmoittautua siinäkin tapauksessa. 

Mikäli sinulla on innokkuutta ja mahdollisuutta osallistua tähän tärkeään talkoorinkiin jonain tai joinain sunnuntaina, niin voit ilmoittaa sopivan/sopivat sunnuntait  info@melamajavat.fi

 

 
Päivitetty 14.11.2022

OSALLISTU JA VAIKUTA

Toimintamme pyörii pääasiassa vapaaehtoistyöllä, rakkaudesta lajiin! Tule mukaan jäsentoimintaan ja vaikuta seuran kehitykseen. Voit myös jättää meille palautetta ja kehitysideoita. Siirry palautelomakkeelle »


YHTEYSTIEDOT

Hevosluodon melontavaja
Hevosluodontie, 28100 Pori (tien päässä)
Puh. 050 5208 033 vajan ollessa auki

Siirry yhteydenottolomakkeelle »


AUKIOLOAJAT

Vaja on avoinna vuokraajille kesäkuusta elokuuhun. Jäsenenä voit lunastaa avaimen ja hyödyntää vajaa ympäri vuoden.

Aukioloajat yhteystiedot-sivulla »


FACEBOOK

Jäsenillä on Facebookissa oma ryhmä, jossa voit etsiä seuraa melontaretkille sekä suunnitella retkiä ja tapahtumia.

Mennäänkö melomaan -ryhmä »