MELAMAJAVAT RY

AVOIN "LASTEN LAUANTAILENKKI", TULE KOKEILEMAAN MELONTAA

la 20.05.2023 - la 20.05.2023
HUOM! Tämä tapahtuma on mennyt.
 

Onko teillä melonnasta kiinnostuneita lapsia tai nuoria? MeMa järjestää lauantaina 20.5. kaikille lapsille/nuorille avoimen ja maksuttoman ”lasten lauantailenkin”, nyt olisi oiva tilaisuus päästä tutustumaan melontaan! Myös vanhemmat ovat tervetulleita vesille ryhmän kanssa. Kaikkien osallistujien vaatimuksena olisi n.25 metrin uimataito. Niin, ja hyvä fiilis tietysti! 

Melontakeli näyttää tällä hetkellä aurinkoiselta ja tuulikin on maltillinen. Vesi on kuitenkin kylmää, ja kylmän veden aikaan on tärkeää pukeutua oikein ja riittävästi. Varusteista sen verran, että lämpimällä, suht tuulettomalla kelillä/tämän tyyppisellä lenkillä riittää esim. pitkät urheilutrikoot ja pari pitkähihaista urheilupaitaa päällekkäin. Paitojen sijaan tai tuulisella säällä hyvä vaihtoehto on ohut, hieman kosteutta pitävä takki. Toisaalta jos kotoa löytyy tuulta pitävä liivi, se voi olla myös toimiva ratkaisu yhdessä urkkapaidan/paitojen kanssa. Lenkin jälkeen kannattaa vaihtaa heti kuivat vaatteet  päälle, joten ota mukaan riittävästi lämmintä vaihtovaatetta ja tarvittaessa kuiva takki. Ota mukaan myös juomapullo ja lippis/hattu.  Olisi hyvä, jos vaatteet olisi urheilumateriaalia, sillä vesi roiskuu meloessa jonkun verran. Vajalta saa pelastusliivit ja halutessaan aukkopeitteen, jotka lämmittävät melojaa. Tavarat voi jättää vajalle lenkin ajaksi säilytykseen, mutta MeMa ei vastaa tavaroista. 

Käydään ensin lyhyesti läpi käytännöt, jonka jälkeen tehdään n. 2 km lenkki. Tapahtuma ei vaadi ennakkoilmoittautumista, riittää kun saapuu vajalle klo 10.30 melontavaatteissa. Jos kuitenkin haluat varmistaa paikkasi tapahtumassa, voit laittaa viestiä Emmille (emmi@melamajavat.fi) pe 19.5. mennessä. Kalustoa on rajoitettu määrä.

Vajan viime aikaisista muutostöistä sen verran, että liikennejärjestelyt Hevosluodontien lopussa ovat muuttuneet. Autot ajetaan parkkiin vajan takakautta. Piha-alue on aidattu keväälle, joten suoraan vajan pihalle saavutaan vain pyörillä tai kävellen. 

 

Melonta on kiva laji, tervetuloa mukaan!

 

lisätiedot emmi@melamajavat.fi

 
Päivitetty 18.5.2023

OSALLISTU JA VAIKUTA

Toimintamme pyörii pääasiassa vapaaehtoistyöllä, rakkaudesta lajiin! Tule mukaan jäsentoimintaan ja vaikuta seuran kehitykseen. Voit myös jättää meille palautetta ja kehitysideoita. Siirry palautelomakkeelle »


YHTEYSTIEDOT

Hevosluodon melontavaja
Hevosluodontie, 28100 Pori (tien päässä)
Puh. 050 5208 033 vajan ollessa auki

Siirry yhteydenottolomakkeelle »


AUKIOLOAJAT

Vaja on avoinna vuokraajille kesäkuusta elokuuhun. Jäsenenä voit lunastaa avaimen ja hyödyntää vajaa ympäri vuoden.

Aukioloajat yhteystiedot-sivulla »


FACEBOOK

Jäsenillä on Facebookissa oma ryhmä, jossa voit etsiä seuraa melontaretkille sekä suunnitella retkiä ja tapahtumia.

Mennäänkö melomaan -ryhmä »