MELAMAJAVAT RY

SUOMI MELOO 2023

Julkaistu 6.2.2023, päivitetty 14.2.2023
 

 

                                                                                                   

SUOMI MELOO - 

TAPAHTUMAN VALMISTELU  

Suomi Meloo 2023 la 10.6.-pe 16.6.  

reitillä Mikkeli - Kouvola 

Kiinnostaisiko viikon melontaretki kauniissa Järvi-Suomessa? 

Jokavuotinen, valtakunnallinen Suomi Meloo -tapahtuma järjestetään tänä vuonna Saimaan  lähivesillä 10.-16.6. Ensi kesän reittiin voit tutustua webinaaritallenteesta https://youtu.be/qSqgN14ycJc . Lue lisää tapahtumasta https://www.suomimeloo.fi/ . Edellytyksenä  on tavanomaiset retkimelontataidot. Melontaosuuksien pituus vaihtelee muutamasta kilometristä n.  30:een. Vähemmän meloneet voivat osallistua lyhyemmille osuuksille. Kajakkikaksikko on Suomi  Meloo -tapahtuman yleisin kanoottimalli; kun kaksikon taka-aukossa meloo kokeneempi meloja,  etuaukossa pärjää myös aloitteleva meloja. Tapahtumaa on järjestetty vuodesta 1985 ja Melamajavat  on ollut mukana lähes joka vuosi. Viime vuoden tapahtumaan Pohjois-Karjalassa osallistui  Melamajavien 7-henkinen joukkue. Kaikkiaan osanottajia oli viime vuonna runsaat 300. 

Nyt on aika ryhtyä valmistelemaan vuoden 2023 tapahtumaan osallistumista! Mikäli saattaisit olla  kiinnostunut lähtemään mukaan, tule keskustelemaan asiasta Porin keskustan uimahallin kahvioon  keskiviikkona 15.2. klo 18! Tarjolla pullakahvit! Kokoukseen osallistuminen ei vielä sido mihinkään.  Mikäli et pääse kokoukseen, mutta olet kiinnostunut asiasta, ota yhteyttä Minna tai Liisa! 

Mikäli saadaan riittävä porukka kokoon, matkaan lähdettäisiin kahdella vuokrattavalla asuntoautolla,  jotka toimivat viikon ajan tukikohtana, majoituspaikkana ja kulkuvälineenä etapista toiseen.  Tapahtumaan on mahdollista osallistua myös vain osaksi aikaa, jolloin toisen suunnan matkan joutuu  järjestämään itse. Melamajavat on luvannut maksaa jäsentensä osanottomaksut sekä joukkuemaksun  tapahtumaan. Tavoitteena on, että osanottajien kustannukset jäävät mahdollisimman pieniksi.  

Liisa Nummelin, liisa@melamajavat.fi, 044 7127292 

Minna Salo, minna@melamajavat.fi, 044 3308737

 
Päivitetty 14.2.2023

OSALLISTU JA VAIKUTA

Toimintamme pyörii pääasiassa vapaaehtoistyöllä, rakkaudesta lajiin! Tule mukaan jäsentoimintaan ja vaikuta seuran kehitykseen. Voit myös jättää meille palautetta ja kehitysideoita. Siirry palautelomakkeelle »


YHTEYSTIEDOT

Hevosluodon melontavaja
Hevosluodontie, 28100 Pori (tien päässä)
Puh. 050 5208 033 vajan ollessa auki

Siirry yhteydenottolomakkeelle »


AUKIOLOAJAT

Vaja on avoinna vuokraajille kesäkuusta elokuuhun. Jäsenenä voit lunastaa avaimen ja hyödyntää vajaa ympäri vuoden.

Aukioloajat yhteystiedot-sivulla »


FACEBOOK

Jäsenillä on Facebookissa oma ryhmä, jossa voit etsiä seuraa melontaretkille sekä suunnitella retkiä ja tapahtumia.

Mennäänkö melomaan -ryhmä »