MELAMAJAVAT RY

 

Talkoot

 

Seuran talkootoiminnasta tiedotetaan jäsenpostilla, nettisivuilla sekä omassa WhatsApp-ryhmässä. Liity ryhmään laittamalla tietosi Eija Kojolle (eija.kojo@luukku.com), niin pysyt toiminnasta parhaiten ajantasalla!

 

Ohessa joitain kaudella 2019 toteutuvia talkoita:

 

-1.5. klo 12 Reposaaren Kappelissa uudella merimelontatukikohdalla mm. polttopuiden tekoa, alueen siistimistä risuista ja roskista sekä kajakkihyllyjen rakentamista kajakkikonttiin. Mukaan omia työhanskoja. Jos sinulta löytyy moottorisahaa, kirvestä, myös näistä on apuja. Osoite Reposaaren maantie, Merikappelin tienviitta ohjaa perille.

- 15.5.2019  Roskaretki ja vajakauden avajaistalkoot. Retkellä siivotaan Kokemäenjokea ja sen rantoja puhtaaksi roskista.  Lähtö tapahtuu klo 17.00 vajalta.Samaan aikaan roskaretken kanssa tehdään vajalle ja piha-alueelle keväistä siivousta, järjestelyä ja kuntoon laittoa. Mukaan voi ottaa omat hanskat. Vajalla on rajattu määrä siivous- ja pihatarvikkeita (haravat tms.), mahdollisista omista välineistä voi olla apua

Vajalla tarjolla myös kahvia ja makkaraa, tervetuloa talkoisiin!

- 13.-14.7.2019 Maratonmelonnan Suomenmestaruus ja Pohjoismaiden mestaruuskisat. Molempina päivinä tarvitaan erittäin runsaasti apuja, lisätietoja myöhemmin. Ilmoittautua voi toki jo nyt emmi@melamajavat.fi

- Kesäsunnuntaisin (9.6.-25.8.2019 välisenä aikana) vuokraustoiminta pyörii talkoilla. Vaja avoinna silloin klo 12-16. Pyrimme järjestämään 2-3 talkoolaista per sunnuntai. Tule mukaan auttamaan!

- Kesämaanantaisin (3.6.-26.8.2019) tarvitaan naistenmelontojen vetäjiä/apuvetäjiä

- Erilaisten melotusten vetäjiä/apuvetäjiä

 
Päivitetty 8.5.2019

OSALLISTU JA VAIKUTA

Toimintamme pyörii pääasiassa vapaaehtoistyöllä, rakkaudesta lajiin! Tule mukaan jäsentoimintaan ja vaikuta seuran kehitykseen. Voit myös jättää meille palautetta ja kehitysideoita. Siirry palautelomakkeelle »


YHTEYSTIEDOT

Hevosluodon melontavaja
Hevosluodontie, 28100 Pori (tien päässä)
Puh. 050 5208 033 vajan ollessa auki

Siirry yhteydenottolomakkeelle »


AUKIOLOAJAT

Vaja on avoinna vuokraajille kesäkuusta elokuuhun. Jäsenenä voit lunastaa avaimen ja hyödyntää vajaa ympäri vuoden.

Aukioloajat yhteystiedot-sivulla »


FACEBOOK

Jäsenillä on Facebookissa oma ryhmä, jossa voit etsiä seuraa melontaretkille sekä suunnitella retkiä ja tapahtumia.

Mennäänkö melomaan -ryhmä »