MELAMAJAVAT RY

 

MeMa

 

Melamajavat ry on vuonna 1978 perustettu porilainen melontaseura. Seurassa on yli 200 jäsentä. Melonnan suosion kasvaessa myös jäsenmäärä on tasaisessa kasvussa.

Melamajavien toiminta on monipuolista. Seura järjestää jäsenilleen retkimelontaa, kilpamelontaa, koulutus- ja leiritoimintaa sekä muuta toimintaa. Lisäksi seura vuokraa Hevosluodon tukikohdasta kajakkeja, kanootteja ja sup-lautoja joella tapahtuvaan melontaan. Vuokraustoiminta on avointa kaikille melonnasta kiinnostuneille.

Melontakauden avajaiset toukokuussa sekä päättäjäiset syyskuussa kokoavat seuran jäsenet yhteen Hevosluodon vajalle. Silloin tavataan uusia sekä vanhoja jäseniä, vaihdetaan kuulumisia kesän tapahtumista ja retkistä ja suunnitellaan jo tulevaa kautta.

Melamajavien tiedotuskanavina toimivat internetsivut ja sähköinen uutiskirje. Seura hyödyntää tiedottamisessa myös Instagram- ja Facebook-sivujaan sekä jäsenille tarkoitettua Mennäänkö melomaan -ryhmää Facebookissa.

Majavasanomat sähköisenä » 
Melamajavien Facebook-sivu »
Mennäänkö melomaan -ryhmä »                                                                                                                                         

Melamajavien Instagram-sivu »

RETKIMELONTA

Kesän aikana tehdään viikonloppuisin useita pidempiä päiväretkiä. Osallistumme valtakunnallisiin melontatapahtumiin, esim. viikon kestävään Suomi Meloo -kanoottiviestiin kesäkuussa. Seuran perinteinen pääretki on yleensä oudommille vesille suuntautuva, viikon mittainen elämys heinä-elokuun vaihteessa.

Seuralla on yli 30 kajakkia ja kanoottia varusteineen, joten jäsenellä ei tarvitse välttämättä olla omaa kalustoa.

Tulevat retket ja tapahtumat »

KILPAMELONTA

Kilpamelonta edellyttää säännöllistä harjoittelua, joten talvisin seuralla on varattuna kuntosalivuoro Aqua Training Studiolla. Heti vesien avauduttua siirrytään vesistöharjoitteluun. Jäsenet osallistuvat sekä melonnan kansallisiin että kansainvälisiin kilpailuihin. 

Seuralla on edustusta niin yleisessä sekä masters -sarjoissa.

Melamajavien kilpajoukkue »

KOULUTUSTOIMINTA

Seura järjestää melonnan peruskursseja, joiden tavoitteena on uusien jäsenten kouluttaminen ja opastaminen melontaan ja seuran toimintaan. Talvikaudella melonta- ja pelastautumistekniikkaa opastetaan ja harjoitellaan uimahallilla omalla allasvuorolla. Seuran jäsenille järjestetään myös osallistumisia Melonta- ja soutuliiton sekä muiden järjestöjen koulutustapahtumiin.

Tulevat peruskurssit »

 
Päivitetty 27.4.2022

OSALLISTU JA VAIKUTA

Toimintamme pyörii pääasiassa vapaaehtoistyöllä, rakkaudesta lajiin! Tule mukaan jäsentoimintaan ja vaikuta seuran kehitykseen. Voit myös jättää meille palautetta ja kehitysideoita. Siirry palautelomakkeelle »


YHTEYSTIEDOT

Hevosluodon melontavaja
Hevosluodontie, 28100 Pori (tien päässä)
Puh. 050 5208 033 vajan ollessa auki

Siirry yhteydenottolomakkeelle »


AUKIOLOAJAT

Vaja on avoinna vuokraajille kesäkuusta elokuuhun. Jäsenenä voit lunastaa avaimen ja hyödyntää vajaa ympäri vuoden.

Aukioloajat yhteystiedot-sivulla »


FACEBOOK

Jäsenillä on Facebookissa oma ryhmä, jossa voit etsiä seuraa melontaretkille sekä suunnitella retkiä ja tapahtumia.

Mennäänkö melomaan -ryhmä »