MELAMAJAVAT RY

 

Talkoot

 

Seuran talkootoiminnasta tiedotetaan jäsenpostilla, nettisivuilla sekä WhatsApp-ryhmässä MeMa ILMOITUSTAULU. Ajankohtaisin tieto liikkuu Whatsapp-ryhmässä. Liity ryhmään laittamalla tietosi Eija Kojolle (050 441 5643), Johanna Suovaaralle (040 535 6535) tai Oona Isoviidalle (044 7424635)  ja pysyt parhaiten ajantasalla!

Olemme luoneet uuden whatsapp-ryhmän nimellä MeMa MELOTUKSET. Siinä ilmoitetaan Melamajavien järjestämistä ryhmämelotuksista, joihin tarvitaan talkoolaisia, ryhmän koosta riippuen 1-3 kpl. Uusien jäsenten/melottajien seuraksi pyritään järjestämään aina joku kokeneempi melottaja mukaan. 

Kauden aikana on useita tilausmelotuksia ja talkooapua kaivataan. Melotuksiin osallistuneille maksetaan melotuspalkkio/melotus.

Voit ilmoittautua mukaan melotusrinkiin sähköpostilla  johanna@melamajavat.fioona@melamajavat.fi tai maija@melamajavat.fi tai viestillä puhelimeen (puh.numerot  löytyvät yhteystiedoista).

 

Melamajavat toimivat talkoovoimin ja jokainen talkoopanos seuran eteen on tärkeä. Muistathan, että myös kajakkipaikkojen ja avainten haltijoiden osalta edellytetään sitoutunutta, aktiivista talkoo-otetta.

Kesäsunnuntaisin heinä-elokuussa vuokraustoiminta pyörii talkoilla. Vaja avoinna silloin klo 12-16. Pyrimme järjestämään 2-3 talkoolaista per sunnuntai. Tule mukaan auttamaan, talkoolista vajalla!

Kesämaanantaisin  tarvitaan naistenmelontojen vetäjiä/apuvetäjiä.

Kisatalkoolaisia kaivataan 19.-20.8.2023. maratonmelontakilpailuihin. Apuja kaivataan mm. liikenteenohjaukseen, turvakajakkeihin - ja veneisiin, ajanottoon, kahvioon ym. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, riittää, että on "hyvä majavameininki" ja tehtävän/säänmukaiset varusteet. Tehtävään opastetaan ja tehtävissä on kokeneempia kisatalkoolaisia mukana. Kisapäivien pituus ja aloitusajankohta vaihtelee tehtävän mukaan. La kilpailut ovat talkoolaisten osalta arviolta n. 10- 17 välillä, su n. 10-16. Tarkempi aikataulu selviää tehtävänjaon yhteydessä. Kisapaikkana on vaja, ruokahuolto toimii seuran puolesta ja kisojen päätteeksi voi vielä lämmitelllä Saunalautalla vajan edustalla! Mukava päivä siis tiedossa, tervetuloa mukaan!  Ilmoittautumiset kilpa@melamajavat.fi 

 
Päivitetty 3.6.2023

OSALLISTU JA VAIKUTA

Toimintamme pyörii pääasiassa vapaaehtoistyöllä, rakkaudesta lajiin! Tule mukaan jäsentoimintaan ja vaikuta seuran kehitykseen. Voit myös jättää meille palautetta ja kehitysideoita. Siirry palautelomakkeelle »


YHTEYSTIEDOT

Hevosluodon melontavaja
Hevosluodontie, 28100 Pori (tien päässä)
Puh. 050 5208 033 vajan ollessa auki

Siirry yhteydenottolomakkeelle »


AUKIOLOAJAT

Vaja on avoinna vuokraajille kesäkuusta elokuuhun. Jäsenenä voit lunastaa avaimen ja hyödyntää vajaa ympäri vuoden.

Aukioloajat yhteystiedot-sivulla »


FACEBOOK

Jäsenillä on Facebookissa oma ryhmä, jossa voit etsiä seuraa melontaretkille sekä suunnitella retkiä ja tapahtumia.

Mennäänkö melomaan -ryhmä »