MELAMAJAVAT RY

Kilpailu

 

Tervetuloa Melamajavien kilpatiimin sivulle! Melamajavien kilpatiimi koostuu eri-ikäisistä ja -vauhtisista melojista. Osa treeniryhmää harjoittelee vakavammin, tavoitteena kansainvälinen menestys ja osa taas hieman rennommalla asenteella. Yhteistä porukalle on pitää hauskaa, kunto korkealla ja antaa hien virrata!

Melamajavien edustajat kilpailevat niin rata- kuin maratonmelonnassa, vaikka seuralla onkin pidemmät perinteet erityisesti maratonmelontaseurana. Osa melojista kilpailee myös kansainvälisillä areenoilla ja porilaisilla melojilla onkin ollut edustusta mm. nuorten PM-kilpailussa, surfskin PM-kilpailuissa sekä maratonmelonnan EM- ja MM-kilpailuissa. 

Ryhmän harjoituksista ja muusta toiminnasta sovitaan erikseen kilpatiimin Whatsapp-ryhmässä. Kesäkaudella ryhmän yhteiseen, jokaviikkoiseen toimintaan kuuluu Majavaliiga, jossa kilpaillaan vuoroviikoin short track- ja 10 kilometrin kilpailu.

Tervetuloa mukaan!

 

Kilpatiimin toiminnasta vastaavat Markku Savolainen, Emmi, Erkko Peltomaa (kalusto) ja Petteri Ehoniemi (valmennus). Mikäli kiinnostuit kilpailutoiminnasta, voit olla yhteydessä kilpa@melamajavat.fi. 

 
Päivitetty 1.9.2023

OSALLISTU JA VAIKUTA

Toimintamme pyörii pääasiassa vapaaehtoistyöllä, rakkaudesta lajiin! Tule mukaan jäsentoimintaan ja vaikuta seuran kehitykseen. Voit myös jättää meille palautetta ja kehitysideoita. Siirry palautelomakkeelle »


YHTEYSTIEDOT

Hevosluodon melontavaja
Hevosluodontie, 28100 Pori (tien päässä)
Puh. 050 5208 033 vajan ollessa auki

Siirry yhteydenottolomakkeelle »


AUKIOLOAJAT

Vaja on avoinna vuokraajille kesäkuusta elokuuhun. Jäsenenä voit lunastaa avaimen ja hyödyntää vajaa ympäri vuoden.

Aukioloajat yhteystiedot-sivulla »


FACEBOOK

Jäsenillä on Facebookissa oma ryhmä, jossa voit etsiä seuraa melontaretkille sekä suunnitella retkiä ja tapahtumia.

Mennäänkö melomaan -ryhmä »