MELAMAJAVAT RY

Maratonmelonnan sekaparien SM-kilpailu ja Pori melonta 5.9.2020

 

 

Porissa kisataan maratonmelonnan sekaparien suomenmestaruuksista lauantaina 5.9.2020. Samana päivänä melotaan myös Pori melonta, jossa yksikkömelojilla on mahdollisuus ottaa mittaa toisistaan. Tapahtuma on osa Suomen Cup-sarjaa.

Joukkueenjohtajien kokous alkaa kllo 10. Ensimmäinen startti (Suomen Cup: 10, 12 ja 14 vuotta täyttäneet melojat) on klo 10.45 ja nuorilla melojilla reitti kiertää pääosin vajan edustalla. SM-kisan startti on klo 11.45, jonka jälkeen starttaavat loput Suomen Cupin sarjat. Näillä melojilla reitin (noin 4 km) toinen kääntöpaikka sijaitsee Kirjurinluodon edustalla.

Kilpailupaikkana toimii Melamajavien vaja, joka sijaitsee Hevosluodontien päässä. Pyydämme osallistujia saapumaan paikalle Karjarannantien/Jokiniityntien kautta sekä välttämään liikennöintiä Hevosluodontietä pitkin. Poikkeuksen tästä muodostavat seurojen trailerit (vetoautoineen), jotka voidaan jättää vajan piha-alueelle. Muut autot parkkeerataan asuntomessualueen parkkialueelle Niittäjäsillan läheisyyteen.

Muistathan, että paikalle voi saapua vain terveenä. Huolehdithan paikan päällä käsihygieniasta ja turvaväleistä sekä vältät turhaan oleilua sisätiloissa.

Nuorten (10, 12 ja14 v) sarjoissa on kelluntaliivipakko, mutta vesien viiletessä suosittelemme liivien käyttöä myös muille melojille.

Paikan päällä on myös kahvio ja mahdollisuus lounaaseen (rajattu määrä). Lähtölistat sekä tulokset julkaistaan myöhemmin tällä sivulla.

 

Tervetuloa Poriin!

 

Lisätiedot Markku Savolainen puh. 050 378 2653 

 

Lähtölistat, päivitetty (PDF-dokumentti, 237 kt)

Melamajavat kiittävät Mäkilän Leipomoa, Tacticia sekä Gomeeta tuesta!

 
Päivitetty 1.9.2023

OSALLISTU JA VAIKUTA

Toimintamme pyörii pääasiassa vapaaehtoistyöllä, rakkaudesta lajiin! Tule mukaan jäsentoimintaan ja vaikuta seuran kehitykseen. Voit myös jättää meille palautetta ja kehitysideoita. Siirry palautelomakkeelle »


YHTEYSTIEDOT

Hevosluodon melontavaja
Hevosluodontie, 28100 Pori (tien päässä)
Puh. 050 5208 033 vajan ollessa auki

Siirry yhteydenottolomakkeelle »


AUKIOLOAJAT

Vaja on avoinna vuokraajille kesäkuusta elokuuhun. Jäsenenä voit lunastaa avaimen ja hyödyntää vajaa ympäri vuoden.

Aukioloajat yhteystiedot-sivulla »


FACEBOOK

Jäsenillä on Facebookissa oma ryhmä, jossa voit etsiä seuraa melontaretkille sekä suunnitella retkiä ja tapahtumia.

Mennäänkö melomaan -ryhmä »