MELAMAJAVAT RY

Sekaparien SM-kisa 2021 ja Suomen Cup 9

 

Poris melotaa taas!

Porissa kisataan maratonmelonnan sekaparien suomenmestaruuksista lauantaina 4.9.2021. Samana päivänä melotaan myös Pori melonta, jossa yksikkömelojilla on mahdollisuus ottaa mittaa toisistaan. Tapahtuma on osa Suomen Cup-sarjaa, kilpailun kutsu löytyy liitteenä sivun alareunasta..

Joukkueenjohtajien kokous alkaa kllo 10. Ensimmäinen startti (Suomen Cup: 10, 12 ja 14 vuotta täyttäneet melojat) on klo 11.00 ja nuorilla melojilla reitti kiertää pääosin vajan edustalla. SM-kisan startti on klo 12.15, jonka jälkeen (12.20) starttaavat loput Suomen Cupin sarjat ja kuntomelojat. Näillä melojilla reitti on noin 4 km, ja reitin toinen kääntöpaikka sijaitsee Kirjurinluodon edustalla. Reittiseloste - ja kartta löytyy kutsun lopusta.

Kilpailupaikkana toimii Melamajavien vaja, joka sijaitsee Hevosluodontien päässä. Pyydämme osallistujia saapumaan paikalle Karjarannantien/Jokiniityntien kautta sekä välttämään liikennöintiä Hevosluodontietä pitkin. Poikkeuksen tästä muodostavat seurojen trailerit (vetoautoineen), jotka voidaan jättää vajan piha-alueelle. Pyydämme, että muut autot parkkeerataan joen toiselle puolelle, Jokiniityntien vieressä olevalle parkkipaikalle.

Muistathan noudattaa koronasuosituksia ja saavut paikalle vain terveenä.

Nuorten (10, 12 ja14 v) sarjoissa on kelluntaliivipakko, mutta vesien viiletessä suosittelemme liivien käyttöä myös muille melojille.

Paikan päällä on myös kahvio ja mahdollisuus lounaaseen (rajattu määrä). Lähtölistat sekä tulokset julkaistaan myöhemmin tällä sivulla. Ilmoittautuminen tehdään starttiin.fi-järjestelmän kautta, josta on nähtävillä myös ilmoittautuneiden lista.

Lämpimästi tervetuloa Poriin!

 

Lisätietoja kilpailusta antaa ensisijaisesti Markku Savolainen markku@melamajavat.fi tai 050 378 265 ja tarvittaessa kilpailunjohtaja Maija Rosenqvist (maija@melamajavat.fi).

lähtölistat 2021 (enn.ilm.) (PDF-dokumentti, 236 kt)

 

 

 

                                                              Tapahtumaa tukemassa Pori Energia, Melamajavat kiittävät!

 

                              

 
Päivitetty 3.6.2022

OSALLISTU JA VAIKUTA

Toimintamme pyörii pääasiassa vapaaehtoistyöllä, rakkaudesta lajiin! Tule mukaan jäsentoimintaan ja vaikuta seuran kehitykseen. Voit myös jättää meille palautetta ja kehitysideoita. Siirry palautelomakkeelle »


YHTEYSTIEDOT

Hevosluodon melontavaja
Hevosluodontie, 28100 Pori (tien päässä)
Puh. 050 5208 033 vajan ollessa auki

Siirry yhteydenottolomakkeelle »


AUKIOLOAJAT

Vaja on avoinna vuokraajille kesäkuusta elokuuhun. Jäsenenä voit lunastaa avaimen ja hyödyntää vajaa ympäri vuoden.

Aukioloajat yhteystiedot-sivulla »


FACEBOOK

Jäsenillä on Facebookissa oma ryhmä, jossa voit etsiä seuraa melontaretkille sekä suunnitella retkiä ja tapahtumia.

Mennäänkö melomaan -ryhmä »