MELAMAJAVAT RY

 

Talkoot

 

Seuran talkootoiminnasta tiedotetaan jäsenpostilla, nettisivuilla sekä omassa WhatsApp-ryhmässä. Liity ryhmään laittamalla tietosi Eija Kojolle (eija.kojo@luukku.com), niin pysyt toiminnasta parhaiten ajantasalla!

 

Ohessa joitain kaudella 2019 toteutuvia talkoita:

 

-1.5. klo 12 Reposaaren Kappelissa uudella merimelontatukikohdalla mm. polttopuiden tekoa, alueen siistimistä risuista ja roskista sekä kajakkihyllyjen rakentamista kajakkikonttiin. Mukaan omia työhanskoja. Jos sinulta löytyy moottorisahaa, kirvestä, myös näistä on apuja. Osoite Reposaaren maantie, Merikappelin tienviitta ohjaa perille.

- 15.5.2019  Roskaretki ja vajakauden avajaistalkoot. Retkellä siivotaan Kokemäenjokea ja sen rantoja puhtaaksi roskista.  Lähtö tapahtuu klo 17.00 vajalta.Samaan aikaan roskaretken kanssa tehdään vajalle ja piha-alueelle keväistä siivousta, järjestelyä ja kuntoon laittoa. Mukaan voi ottaa omat hanskat. Vajalla on rajattu määrä siivous- ja pihatarvikkeita (haravat tms.), mahdollisista omista välineistä voi olla apua

Vajalla tarjolla myös kahvia ja makkaraa, tervetuloa talkoisiin!

- 13.-14.7.2019

Melamajavat ovat yksi tärkeimpiä kansallisten melontakilpailujen järjestäjiä ja heinäkuussa olisi jälleen aika laittaa kisat pystyyn. Olemme saaneet aiempina vuosina kiitosta niin järjestelyistä kuin ”rannan hyvästä menosta”, Poria on jopa tituleerattu yhtenä Suomen parhaista paikoista meloa maratonia.  Kisat on aina tehty yhteisen ”majavahengen avulla”, toivottavasti saisimme aikaan saman fiiliksen heinäkuussa!

Tarvitsisimme apuja vajalle 13.-14.7., jolloin Porissa melotaan maratonmelonnan avoin Pohjoismaiden mestaruuskilpailu ja SM-kilpailu. Tällä hetkellä talkoolaisia kaivataan erityisesti turvakajakeissa ja liikenteenohjauksessa, muutama muukin homma toki on. Molempina päivinä tarvittaisiin lisäksi 1-2 turvavenettä, joten jos sinulla on käytettävissä vene, tämä olisi huikea juttu! Päivän pituus vaihtelee tehtävästä riippuen, mutta alustavasti talkoopäivät alkavat noin klo 9 ja päättyvät noin klo 16.

Olisi hienoa, jos saisimme jälleen ison majavatiimin avuksi! Talkoisiin voi ilmoittautua molemmiksi tai vaikkapa vain toiseksi päiväksi. Ilmoittautumiset mielellään 26.6. mennessä emmi@melamajavat.fi tai 050 303 7505. Jos sinulta onnistuu Pori murtee lisäks jollakin tapaa englanti tai ruotsi, voit vinkata myös siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

Tervetuloa mukaan!

 

- Kesäsunnuntaisin (9.6.-25.8.2019 välisenä aikana) vuokraustoiminta pyörii talkoilla. Vaja avoinna silloin klo 12-16. Pyrimme järjestämään 2-3 talkoolaista per sunnuntai. Tule mukaan auttamaan!

- Kesämaanantaisin (3.6.-26.8.2019) tarvitaan naistenmelontojen vetäjiä/apuvetäjiä

- Erilaisten melotusten vetäjiä/apuvetäjiä

 
Päivitetty 31.5.2019

OSALLISTU JA VAIKUTA

Toimintamme pyörii pääasiassa vapaaehtoistyöllä, rakkaudesta lajiin! Tule mukaan jäsentoimintaan ja vaikuta seuran kehitykseen. Voit myös jättää meille palautetta ja kehitysideoita. Siirry palautelomakkeelle »


YHTEYSTIEDOT

Hevosluodon melontavaja
Hevosluodontie, 28100 Pori (tien päässä)
Puh. 050 5208 033 vajan ollessa auki

Siirry yhteydenottolomakkeelle »


AUKIOLOAJAT

Vaja on avoinna vuokraajille kesäkuusta elokuuhun. Jäsenenä voit lunastaa avaimen ja hyödyntää vajaa ympäri vuoden.

Aukioloajat yhteystiedot-sivulla »


FACEBOOK

Jäsenillä on Facebookissa oma ryhmä, jossa voit etsiä seuraa melontaretkille sekä suunnitella retkiä ja tapahtumia.

Mennäänkö melomaan -ryhmä »