MELAMAJAVAT RY

 
« Edellinen | Seuraava »

Naistenmelonnat kesämaanantaisin

 

Täysi-ikäisille naisille järjestetään kesämaanantaisin lyhyitä melontaretkiä Kokemäenjoella. Naistenmelonnat ovat kesä–elokuussa joka maanantai klo 17.30 (vesille lähtö rannasta), eikä niihin tarvitse erikseen ilmoittautua, riittää, kun ilmestyt paikalle. Naistenmelontaan saa osallistua vain uimataitoiset. Tule paikalle hyvissä ajoin.

Yleensä naistenmelonnassa kierretään muutama eripituinen lenkki osallistujien toiveiden mukaisesti. Lenkkiä suunnitellessa  huomioidaan vesitilanne ja virtaukset, jotka myös jokaisen melojan kannattaa tiedostaa joella liikkuessaan. Korkean veden aikaan virtaus on usein voimakas ja  esimerkiksi Hevosluodontien siltojen alitukset Huvilajuovalla eivät onnistu aloittelijoilta. Kovan virtaaman aikaan suosittelemme lähtöä suoraan kohti kaupunkia, sillä virtaus vie kajakin yllättävän nopeasti kohti Niittäjäsiltaa (kävelysiltaa). Otetaan turvallisuus huomioon siis jo lähtiessä!

Tänä vuonna naistenmelonnoissa on mahdollista kokeilla myös SUP-lautailua ohjatusti.

Kalustomaksun maksaneille jäsenille naistenmelonta on ilmainen. Melontaan ovat tervetulleita myös ei-jäsenet, jolloin naistenmelonta maksaa 10€/aikuinen ja 5€/opiskelija, maksu käteisellä. 

Paikalle kannattaa saapua hyvissä ajoin, jotta kaikille ehditään valitsemaan sopivat melontavälineet.

 
Päivitetty 21.8.2022

OSALLISTU JA VAIKUTA

Toimintamme pyörii pääasiassa vapaaehtoistyöllä, rakkaudesta lajiin! Tule mukaan jäsentoimintaan ja vaikuta seuran kehitykseen. Voit myös jättää meille palautetta ja kehitysideoita. Siirry palautelomakkeelle »


YHTEYSTIEDOT

Hevosluodon melontavaja
Hevosluodontie, 28100 Pori (tien päässä)
Puh. 050 5208 033 vajan ollessa auki

Siirry yhteydenottolomakkeelle »


AUKIOLOAJAT

Vaja on avoinna vuokraajille kesäkuusta elokuuhun. Jäsenenä voit lunastaa avaimen ja hyödyntää vajaa ympäri vuoden.

Aukioloajat yhteystiedot-sivulla »


FACEBOOK

Jäsenillä on Facebookissa oma ryhmä, jossa voit etsiä seuraa melontaretkille sekä suunnitella retkiä ja tapahtumia.

Mennäänkö melomaan -ryhmä »