MELAMAJAVAT RY

 
« Edellinen | Seuraava »

Naistenmelonnat kesämaanantaisin

 

NAISTENMELONNAT  KESÄLLÄ 2024

Jo perinteiseksi muodostunut Naistenmelonta alkaa taas ?.6. klo 17.30 maanantai-iltaisin. Melontoja jatketaan elokuun loppuun asti. Viimeinen Naistenmelonta on tänä kesänä maanantaina ?.8. Liikkeelle lähdetään Melamajavien vajalta Hevosluodosta. 

Naistenmelonta on tarkoitettu nimensä mukaisesti vain naisille. Osallistujien alaikäraja on 18 vuotta. Mukaan voivat tulla kaikki melonnasta kiinnostuneet. Aiempi melontakokemus ei ole välttämätön. Edellytämme kuitenkin uimataitoa ja riittävää yleiskuntoa esim. kajakkiin menemiseen ja sieltä nousemiseen.

Ota mukaan vesipullo ja joustavat vaatteet. Mitään erityistä melonta-asua tai jalkineita ei tarvita. Melontavarusteet (kajakki, mela, kelluntaliivit ja aukkopeitto) sisältyvät Naistenmelonnan 10 € hintaan (opiskelijat 5 €). Sekä käteinen että korttimaksu käy. Vajalle on hyvä tulla klo 17-17.15, että ehdimme hakea sinulle melontavarusteet. 

Melamajavien jäsenet, jotka ovat maksaneet jäsenmaksun ja kalustomaksun, naistenmelonta on ilmainen.

Naistenmelonnoissa on mukana aina useita Melamajavien kokeneita melonnan harrastajia ja teemme melonnan alkuopastuksen ennen lähtöä. Mikäli mukana on sekä kokeneempia melojia että aloittelijoita, jakaannumme 2-3 ryhmään, jotka tekevät lyhyemmän tai pidemmän lenkin. Tule rohkeasti mukaan! Melonta on kivaa ja Kokemäenjoen suiston maisemat silmiä hivelevän kauniit!

 

 
Päivitetty 16.5.2024

OSALLISTU JA VAIKUTA

Toimintamme pyörii pääasiassa vapaaehtoistyöllä, rakkaudesta lajiin! Tule mukaan jäsentoimintaan ja vaikuta seuran kehitykseen. Voit myös jättää meille palautetta ja kehitysideoita. Siirry palautelomakkeelle »


YHTEYSTIEDOT

Hevosluodon melontavaja
Hevosluodontie, 28100 Pori (tien päässä)
Puh. 050 5208 033 vajan ollessa auki

Siirry yhteydenottolomakkeelle »


AUKIOLOAJAT

Vaja on avoinna vuokraajille kesäkuusta elokuuhun. Jäsenenä voit lunastaa avaimen ja hyödyntää vajaa ympäri vuoden.

Aukioloajat yhteystiedot-sivulla »


FACEBOOK

Jäsenillä on Facebookissa oma ryhmä, jossa voit etsiä seuraa melontaretkille sekä suunnitella retkiä ja tapahtumia.

Mennäänkö melomaan -ryhmä »