MELAMAJAVAT RY

Jäsenmaksutiedot

 

Maksuohjeet Melamajavat ry:n vuoden 2021 jäsenmaksun maksamiseen. Jäsenmaksun eräpäivä on 31.3.2021. Jos et aio jatkaa jäsenyyttäsi, ilmoitathan asiasta jäsensihteerille osoitteeseen jasensihteeri@melamajavat.fi niin tiedämme poistaa tietosi jäsenrekisteristämme.

Huomio! Jäsenlasku koskee vain nykyisiä jäseniä. Jos et ole vielä jäsen ja haluat liittyä seuraan, täytä sähköinen jäsenhakemus.

Siirry jäsenhakemuslomakkeelle

JÄSENMAKSUN TIEDOT

Eräpäivä: 31.3.2021
Saaja: Melamajavat ry
Tilinumero: FI 61 5701 5640 004172

Mistä jäsenmaksu koostuu?

Maksu koostuu kolmesta eri osasta; jäsenmaksusta, kaluston käyttömaksusta, kanoottipaikkavuokrasta. Ainoa pakollinen osa on jäsenmaksu. Kaluston käyttömaksun maksavat ne jäsenet, jotka haluavat käyttää seuran kalustoa melonnassa. Kanoottipaikkavuokra koskee niitä jäseniä, joille on myönnetty kanoottipaikka Melamajavien vajalta. Muista ilmoittaa viestikentässä maksukoodit selvennyksenä siitä, mitä olet maksanut!

Maksun määrä

  • Perheen ensimmäinen aikuinen 25 EUR
  • Perheen muut aikuiset 20 EUR
  • Nuoret (20 v asti) 15 EUR 
  • Kaluston käyttömaksu* 45 EUR
  • Kanoottipaikkavuokra** 40 EUR

Maksukoodit A = aikuinen M = toinen aikuinen N = Nuori K = Käyttömaksu P = Paikkamaksu

* Kaluston käyttömaksu on henkilökohtainen ja oikeuttaa käyttämään seuran kalustoa kaikilla seuran retkillä sekä vajalta ja Kappelista tapahtuviin omiin melontoihin. Kalustoa ei saa viedä pois vajalta muille kuin seuran virallisille retkille! Joella meloessa kajakki pitää palauttaa yöksi vajalle. Kappelista kajakin voi varata myös yön yli.

** Vapautuvat paikat jaetaan hallituksen päätöksestä. Kanoottipaikan saaminen edellyttää osallistumista talkootöihin. Jos olet kiinnostunut kanoottipaikasta, ota yhteyttä vajasta ja kalustosta vastaaviin henkilöihin. HUOMIO! Pelkkä paikan maksaminen ei oikeuta sinua kanoottipaikkaan! Kanoottipaikan saaminen edellyttää myös talkootyötä.

 
Päivitetty 4.3.2021

OSALLISTU JA VAIKUTA

Toimintamme pyörii pääasiassa vapaaehtoistyöllä, rakkaudesta lajiin! Tule mukaan jäsentoimintaan ja vaikuta seuran kehitykseen. Voit myös jättää meille palautetta ja kehitysideoita. Siirry palautelomakkeelle »


YHTEYSTIEDOT

Hevosluodon melontavaja
Hevosluodontie, 28100 Pori (tien päässä)
Puh. 050 5208 033 vajan ollessa auki

Siirry yhteydenottolomakkeelle »


AUKIOLOAJAT

Vaja on avoinna vuokraajille kesäkuusta elokuuhun. Jäsenenä voit lunastaa avaimen ja hyödyntää vajaa ympäri vuoden.

Aukioloajat yhteystiedot-sivulla »


FACEBOOK

Jäsenillä on Facebookissa oma ryhmä, jossa voit etsiä seuraa melontaretkille sekä suunnitella retkiä ja tapahtumia.

Mennäänkö melomaan -ryhmä »