MELAMAJAVAT RY

« Edellinen | Seuraava »

Tietoa vajan käytännöistä

 

Tällä sivulla on tärkeää asiaa ja muistutusta vajan käytännöistä. Sivua päivitetään kauden aikana..

Kaluston rikkoutuessa

Jos omaisuutta tai kalustoa rikkoutuu, otathan heti yhteyttä vajavastaava Tapani Kangasniemeen (tapani@melamajavat.fi 040 554 9448) tai Jani Kallioiseen (jani@melamajavat.fi) . Jos kilpa- tai kuntokalustoa rikkoutuu, voit Tapanin tai Janin lisäksi olla yhteydessä Markku Savolaiseen (markku@melamajavat.fi tai 050 378 2653). Vaihtoehtoisesti voit laittaa vaikka lapun kajakin perään ja kertoa mikä osa tarvitsee fiksausta. Pidetään yhteinen kalusto kunnossa yhdessä!

 

Kilometritalkoot

Tule mukaan seuraamaan kauden aikana melottuja kilometrejä "hikiviivan" avulla. Hikiviivatalkoita on laajennettu kilparyhmän lisäksi myös ns. virkistysmelonnan puolelle, eli voit osallistua joko kilpa- tai virkistysmelonnan listalta. Jos kilometrejä kertyy vuoden aikana yli 1000, tätä kautta voit ilmoittautua Melonta- ja soutuliiton tonnarilistalle. Vuoden aikana melotut kilometrit tilastoidaan ilmoitustaululle, ja molempien listojen eniten  meloneet naiset ja miehet mainitaan erikseen. Tule rohkeasti mukaan, kilometritaulukon ja lisätiedot löydät ilmoitustaululta vajan "peräkopin" seinustalta.

 
Päivitetty 3.6.2023

OSALLISTU JA VAIKUTA

Toimintamme pyörii pääasiassa vapaaehtoistyöllä, rakkaudesta lajiin! Tule mukaan jäsentoimintaan ja vaikuta seuran kehitykseen. Voit myös jättää meille palautetta ja kehitysideoita. Siirry palautelomakkeelle »


YHTEYSTIEDOT

Hevosluodon melontavaja
Hevosluodontie, 28100 Pori (tien päässä)
Puh. 050 5208 033 vajan ollessa auki

Siirry yhteydenottolomakkeelle »


AUKIOLOAJAT

Vaja on avoinna vuokraajille kesäkuusta elokuuhun. Jäsenenä voit lunastaa avaimen ja hyödyntää vajaa ympäri vuoden.

Aukioloajat yhteystiedot-sivulla »


FACEBOOK

Jäsenillä on Facebookissa oma ryhmä, jossa voit etsiä seuraa melontaretkille sekä suunnitella retkiä ja tapahtumia.

Mennäänkö melomaan -ryhmä »