MELAMAJAVAT RY

MAJAVAJUNNUT

Julkaistu 18.7.2022, päivitetty 5.5.2024
 

Melamajavien junnut liikkuvat ympäri vuoden, tervetuloa mukaan!                     

Melonta on mukavaa ulkoliikuntaa ja kiinnostava urheilumuoto. Majavajunnut liikkuvat ympäri vuoden.

Melamajavien junnutoiminnan kautta lapsilla on mahdollisuus saada melonnasta pitkäaikainen, kiva liikunta/urheiluharrastus! Jos melontakärpänen puraisee kunnolla ja intoa riittää, majavajunnuilla on mahdollisuus osallistua myös Suomen Cup-kilpailuihin!

Kesäisin melotaan joella kahdesti viikossa, jonka lisäksi junnuilla on mahdollisuus osallistua Majavaliigaan. Syksymmällä ja talvikaudella melotaan uimahallilla ja liikutaan koulun salivuoroilla. Harjoitusten sisällössä pidetään silmällä kilpailutoimintaa, mutta harjoituksiin voi osallistua ilman kilpailullisia tavoitteita.  

Suosittelemme, että junnut tulevat lajin pariin melontakoulun kautta, mutta ehdoton vaatimus se ei ole. Toimintaa pääsee mukaan myös tulemalla rohkeasti mukaan melontaharkkoihin, ja harjoituksissa voikin käydä tutustumassa kahdesti ilman sitoutumista tai maksua. Muistathan ilmoittautua ennalta nuoriso@melamajavat.fi, samasta osoitteesta voit myös kysellä lisätietoja nuorisotoimintaan liittyen.

Toimintaan osallistumisen ehdoton vaatimus on uimataito. 

 

Tervetuloa mukaan uuden, hienon lajin pariin!

 

ps. Toivomme aikuisia mukaan toimintaan ja jakamaan pieniä tehtäviä majavatoiminnassa – seura toimii vapaaehtoisten turvin ja osallistumalla mahdollistamme toiminnan resurssien riittävyyden myös nuorisotoiminnassa. 

 

 

 
Päivitetty 5.5.2024

OSALLISTU JA VAIKUTA

Toimintamme pyörii pääasiassa vapaaehtoistyöllä, rakkaudesta lajiin! Tule mukaan jäsentoimintaan ja vaikuta seuran kehitykseen. Voit myös jättää meille palautetta ja kehitysideoita. Siirry palautelomakkeelle »


YHTEYSTIEDOT

Hevosluodon melontavaja
Hevosluodontie, 28100 Pori (tien päässä)
Puh. 050 5208 033 vajan ollessa auki

Siirry yhteydenottolomakkeelle »


AUKIOLOAJAT

Vaja on avoinna vuokraajille kesäkuusta elokuuhun. Jäsenenä voit lunastaa avaimen ja hyödyntää vajaa ympäri vuoden.

Aukioloajat yhteystiedot-sivulla »


FACEBOOK

Jäsenillä on Facebookissa oma ryhmä, jossa voit etsiä seuraa melontaretkille sekä suunnitella retkiä ja tapahtumia.

Mennäänkö melomaan -ryhmä »