MELAMAJAVAT RY

MAJAVALIIGA KESKIVIIKKOISIN KLO 17.15

ke 07.06.2023 - ke 09.08.2023
HUOM! Tämä tapahtuma on mennyt.
 

Majavaliiga melottiin ensimmäisen kerran kesällä 2015. Kyseessä on omatoiminen kunto- ja kilpatapahtuma, johon voi osallistua vauhtiin tai kalustoon katsomatta. Vuodesta 2023 tapahtumaa kehitetään ja mahdollistetaan paremmin nuorten sekä kuntosarjalaisten osallistuminen.

Vuonna 2023 aikuiset kunto- ja kilpasarjalaiset melovat vuoroviikoin 10 kilometrin ja  short track-kierroskilpailun (n.3-4 km).  Nuoret melovat viikottain short track-reitillä noin 1-2 km matkan. Short track-reitti kulkee vajan edustalla.

Aikuisten kunto- ja kilpasarjalaisten tapahtuma starttaa 7.6. Nuorten osalta Majavaliiga starttaa viikkoa myöhemmin, 14.6.2023.

Kuntosarjan melojille ei oteta aikaa. Kaikkien osallistujien nimet (ja kilpasarjassa myös aika) tulevat majavaliigan tulossivuille. Jos et halua omaa nimeäsi esille, laita viestiä kilpa@melamajavat.fi.

Niin, ja hei, tiesitkö, että aktiiviset osallistujat osallistuvat urheiluliikkeen lahjakorttien arvontaan? Osallistut 30 euron lahjakortin arvontaan, mikäli melot kauden aikana viidessä Majavaliigassa. Kolmea melojaa kohti arvotaan  aina yksi lahjakortti. 

 

Tsekkaa lisätiedot ja osallistumisohjeet Majavaliigan omilta sivuilta,joista löytyvät myös tulokset. Nuorten osalta tulisi tehdä ennakkoilmoittautuminen. 

https://www.melamajavat.fi/kilpailu/majavaliiga_208#anchor

Tiedoksi, osallistuminen tapahtuu omalla vastuulla. Melojat ovat velvollisia auttamaan toisiaan esim. mahd. kaatumistilanteessa. Reitillä ei ole erikseen turvaveneitä.

 
Päivitetty 28.5.2023

OSALLISTU JA VAIKUTA

Toimintamme pyörii pääasiassa vapaaehtoistyöllä, rakkaudesta lajiin! Tule mukaan jäsentoimintaan ja vaikuta seuran kehitykseen. Voit myös jättää meille palautetta ja kehitysideoita. Siirry palautelomakkeelle »


YHTEYSTIEDOT

Hevosluodon melontavaja
Hevosluodontie, 28100 Pori (tien päässä)
Puh. 050 5208 033 vajan ollessa auki

Siirry yhteydenottolomakkeelle »


AUKIOLOAJAT

Vaja on avoinna vuokraajille kesäkuusta elokuuhun. Jäsenenä voit lunastaa avaimen ja hyödyntää vajaa ympäri vuoden.

Aukioloajat yhteystiedot-sivulla »


FACEBOOK

Jäsenillä on Facebookissa oma ryhmä, jossa voit etsiä seuraa melontaretkille sekä suunnitella retkiä ja tapahtumia.

Mennäänkö melomaan -ryhmä »