MELAMAJAVAT RY

Kilpailu

 

Tervetuloa Melamajavien kilpatiimin sivulle! Melamajavien kilpatiimi koostuu eri-ikäisistä ja -vauhtisista melojista. Osa treeniryhmää harjoittelee vakavammin, tavoitteena kansainvälinen menestys ja osa taas hieman rennommalla asenteella. Yhteistä porukalle on pitää hauskaa, kunto korkealla ja antaa hien virrata!

Melamajavien edustajat kilpailevat pääosin kansallisella tasolla niin rata- kuin maratonmelonnassa. Osa melojista kilpailee myös kansainvälisillä areenoilla ja porilaisilla melojilla onkin ollut pitkään edustusta mm. nuorten PM-kilpailussa sekä maratonmelonnan EM- ja MM-kilpailuissa. 

Ryhmän jokaviikkoiseen toimintaan kuuluu Majavaliiga, jossa kilpaillaan vuoroviikoin 5 ja 10 kilometrin kilpailu. Majavaliiga on hyvä tapa seurata kunnon kehittymistä kauden aikana, sillä kilpareitti on vakio. Majavaliigaan ovat tervetulleita myös muut seuran jäsenet. Tulokset löydät liigan omalta sivulta.

Mikäli kiinnostuit kilpailutoiminnasta, voit olla yhteydessä Markku Savolaiseen (markku@melamajavat.fi) tai Emmi Puputti-Vehkalahteen (emmi@melamajavat.fi).

 

HARJOITUKSET/ MAJAVALIIGA

Mikäli koronatilanne mahdollistaa, Majavaliiga starttaa keskiviikkona 3.6.2020 klo 17.30, matkana 10 km. Ennakkoilmoittautumisia ei tarvita, tulethan starttiin ajoissa!

Ryhmän aktiivimelojien yhteisharjoituksista sovitaan erikseen ryhmän omassa Whatsappissa.

 
Päivitetty 13.5.2020

OSALLISTU JA VAIKUTA

Toimintamme pyörii pääasiassa vapaaehtoistyöllä, rakkaudesta lajiin! Tule mukaan jäsentoimintaan ja vaikuta seuran kehitykseen. Voit myös jättää meille palautetta ja kehitysideoita. Siirry palautelomakkeelle »


YHTEYSTIEDOT

Hevosluodon melontavaja
Hevosluodontie, 28100 Pori (tien päässä)
Puh. 050 5208 033 vajan ollessa auki

Siirry yhteydenottolomakkeelle »


AUKIOLOAJAT

Vaja on avoinna vuokraajille kesäkuusta elokuuhun. Jäsenenä voit lunastaa avaimen ja hyödyntää vajaa ympäri vuoden.

Aukioloajat yhteystiedot-sivulla »


FACEBOOK

Jäsenillä on Facebookissa oma ryhmä, jossa voit etsiä seuraa melontaretkille sekä suunnitella retkiä ja tapahtumia.

Mennäänkö melomaan -ryhmä »