MELAMAJAVAT RY

Majavaliiga

 

Majavaliiga melottiin ensimmäisen kerran kesällä 2015. Majavaliigassa melotaan vuoroviikoin viiden ja kymmenen kilometrin kilpailu.

Majavaliiga on hyvä tapa seurata kunnon kehittymistä kauden aikana, sillä kilpareitti on vakio. Jos kymmenen kilometrin matka tuntuu liian kovalta, ei hätää, sillä vaihtoehtona on myös kahdeksan kilometrin reitti!

KILPAILUREITIT

Viiden kilometrin reitti kulkee vajalta kohti Huvilajuopaa ja kiertää Prakan saaren ympäri. Kymmenen kilometrin reitillä melotaan alas Raumanjuopaa, käännytään Hevosluodonjuovalle ja Huvilajuopaa pitkin vajalle. Lähtö ja maali ovat aina vajan edustalla. Keskiviikkoina, joina vuorossa olisi pidempi matka, voi kymmenen kilometrin sijaan meloa myös kahdeksan kilometrin matkan. Tällöin lähtö tapahtuu vajalta Huvilajuovan suuntaan, kääntöpaikka on Hevosluodonjuovalla.

OSALLISTUMINEN JA KALUSTO

Majavaliigaan ovat tervetulleita kaikki seuran jäsenet kuntoon  katsomatta. Kilpailuun voi osallistua haluamallaan kalustolla, myös esimerkiksi retkikajakilla. Osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista, vaan riittää, että on sovittuna aikana lähtölinjalla. Liiga melotaan joka keskiviikko (5.6.2019 alkaen) klo 17.30. Olethan ajoissa paikalla. Tervetuloa!

 
Päivitetty 8.4.2019

OSALLISTU JA VAIKUTA

Toimintamme pyörii pääasiassa vapaaehtoistyöllä, rakkaudesta lajiin! Tule mukaan jäsentoimintaan ja vaikuta seuran kehitykseen. Voit myös jättää meille palautetta ja kehitysideoita. Siirry palautelomakkeelle »


YHTEYSTIEDOT

Hevosluodon melontavaja
Hevosluodontie, 28100 Pori (tien päässä)
Puh. 050 5208 033 vajan ollessa auki

Siirry yhteydenottolomakkeelle »


AUKIOLOAJAT

Vaja on avoinna vuokraajille kesäkuusta elokuuhun. Jäsenenä voit lunastaa avaimen ja hyödyntää vajaa ympäri vuoden.

Aukioloajat yhteystiedot-sivulla »


FACEBOOK

Jäsenillä on Facebookissa oma ryhmä, jossa voit etsiä seuraa melontaretkille sekä suunnitella retkiä ja tapahtumia.

Mennäänkö melomaan -ryhmä »